Ev Arkadaslarinin Tartismasi Kanli Bitti Açiklamasi Tartistigi Ev Arkadasini Biçaklayip Kaçti

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir sahis, tartistigi arkadasini biçaklayarak kayiplara karisti. Durumu agir olan yaraliya ulasmak için saglik ekipleri demir korkuluklari asarak camdan içeri girdi.

Ev Arkadaslarinin Tartismasi Kanli Bitti Açiklamasi Tartistigi Ev Arkadasini Biçaklayip Kaçti
Olay, Adem Yavuz Mahallesi 2326 Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerinde bulunan bir binanin giris katinda yasayan Sezer Y. (22) ile ev arkadasi arasinda henüz bilinmeyen bir sebeple tartisma çikti. Tartismanin daha da büyümesi üzerine ev arkadasi eline aldigi biçak ile Sezer Y.’yi yaraladi. Vücudunun çesitli yerlerinden biçaklanan Sezer Y. kanlar içinde yere yigilirken, arkadasi ise bir araca binerek olay yerinden kaçti. Sezer Y.’nin çigliklarini duyan vatandaslar, durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi.

Saglik ekibi eve camdan girdi

Ihbar üzerine adrese saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Kisa sürede adrese ulasan saglik ekipleri, Sezer Y.’nin yaralandigi adresin kapisinin kapali oldugunu fark etti. Bunun üzerine vakit kaybetmemek için harekete geçen ekipler, dairenin caminin demir korkuluklarini sökerek içeriye camdan girdi. Ilk müdahalesi olay yerinde yapilan Sezer Y., daha sonra sedyeyle ambulansa alinarak tedavi edilmek üzere Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Yarali sahsin durumunun agir oldugu ögrenildi. Polis ekipleri, ev arkadasini yaralayarak kayiplara karisan sahsi yakalayabilmek için çalisma baslatti.
Kaynak: İHA