Vali Epcim'den LGS Öncesi Ögrencilere Ziyaret

Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, önümüzdeki hafta sonu gerçeklestirilecek Liselere Giris Sinavi (LGS) öncesinde Baybasari projesiyle destekleme ve yetistirme kursuna devam eden ögrencileri ziyaret etti.

Vali Epcim'den LGS Öncesi Ögrencilere Ziyaret
2021-2022 egitim ögretim yilinda baslatilan Baybasari projesi ile il genelinde ögrenim gören bin kisilik 8. sinif ögrencisine yardimci kaynaklardan olusan kitap seti ulastirildi. Yapilan degerlendirmeler sonucunda yüzde 20’lik basari diliminde bulunan ögrencilerin katilacagi bir kurs merkezi olusturuldu. Toplam 12 adet Türkiye geneli deneme sinavi, tüm 8. sinif ögrencilerinin katilimi saglanarak yil boyunca uygulandi.

Vali Epcim, kurs merkezindeki ögrencileri ziyaret edip sinav hazirliklari, motivasyon ve son çalismalari konusunda ögrencilerle sohbet ederek kendilerine basarilar diledi.

Projenin uygulama sonuçlari ile ilgili bilgi alan Vali Epcim, yapilan çalismalarla il genelinde bütün dersler bazinda bir basari artisi oldugunu görmekten memnun oldugu ifade etti.

Devletin tüm imkânlariyla çocuklarimizin yaninda ve destekçisi oldugunu belirterek benzer uygulama ve projelerin önümüzdeki yillarda da devam edecegini vurguladi.

Il Milli Egitim Müdürü Ahmet Hakan Tomar’da, Vali Cüneyt Epcim’e eslik ederek kendisine sükrânlarini arz etti.
Kaynak: İHA