Ümraniye'de Hurdalik Deposu Alev Alev Yandi, Mahalleli Sokaga Döküldü

Ümraniye’de bir hurdalik deposunda yangin çikti. Alevlerin yükseldigi hurdalikta çikan yangin yan tarafindaki binaya da kismen siçradi. Itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangin kontrol altina alindi. Olayda herhangi bir can kaybi ya da yaralanma yasanmazken büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Ümraniye'de Hurdalik Deposu Alev Alev Yandi, Mahalleli Sokaga Döküldü


Yangin, saat 07.00 siralarinda Ümraniye Kazim Karabekir Mahallesi Ordu Caddesi üzerinde bulunan bir hurdalik deposunda meydana geldi. Iddiaya göre, dükkanin kapali oldugu esnada henüz belirlenemeyen bir nedenle hurdalik alanda yangin çikti. Alevler, hurdalik deposunun yan tarafinda bulunan bir binaya da kismen sirayet etti. Yogun duman ve alevleri gören çevredeki vatandaslar durumu polis, saglik ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Ihbar üzerine adrese gelen polis ekipleri cadde üzerinde güvenlik önlemi alirken itfaiye ekipleriyse yangina müdahale etti. Olayda herhangi bir can kaybi ya da yaralanma yasanmazken hurdalik deposunda büyük çapta maddi hasar olustu.

"Uyuyorduk"

Yasanan olaya iliskin hurdalik deposu ortaklarindan Ramazan Karabacak, "Biz evdeydik. Uyuyorduk. Komsular yangin çiktigini söyledi.

Yarali yok ama maddi hasarimiz var.
Kaynak: İHA