Kizilcahamam Çagatay Orta Okulu, Tag Ragbi Müsabakalarinda Üçüncü Oldu

2022 Egitim Ögretim Yili Okul Sporlari Tag Ragbi Yildizlar grubunda mücadele eden Kizilcahamam Çagatay Ortaokulu Ragbi Takimi Trabzon Sürmene’de yapilan müsabakalarda 3. oldu.

Kizilcahamam Çagatay Orta Okulu, Tag Ragbi Müsabakalarinda Üçüncü Oldu
Kizilcahamam Çagatay Ortaokulu Ragbi Takimi, Yildizlar Tag Ragbi müsabakalari için gittigi Trabzon Sürmene ilçesinde grubunda bulunan Hakkari Semdilli Imam hatip Ortaokulu , Diyarbakir Imam hatip Ortaokulu, Adana ÇEAS Sofulu Ortaokulu , Burdur hüsnü Bayer Ortaokulu ve kendisi ile 5 takimdan 2 takimi yenerek 3. oldu.

Takim Antrenörü Engin Tombul yaptigi açiklamada “Tag Rabi Sporunun ülkemizde gelistirmek ve yayginlastirmak adina baslatilmis olup ögrencilerimizin okul sporlarina katilimin artirilmasi adina güzel bir lig hazirlandi ve bu ligde sehirlerin takimlari mücadele ederek bizlerde ilimizi Ilçemizi en iyi sekilde temsil ettik. Bizleri bu müsabakalara gönderen Ilçe Kaymakamimiz Can Aksoy’a, ulasimda desteklerini esirgemedigi için Belediye Baskanimiz Süleyman Acar’a, Ilçe Milli Egitim Müdürümüz Veli Karakus’a, Ilçe Spor Müdürü Ersan Ünlü’ye, Okul müdürümüze, sporcularimiza, araç kaptanimiz Necip Çakir’a ve velilerine çok tesekkür ediyorum insallah önümüzdeki müsabakalarda daha iyi sonuçlar alarak ilçemize dönmek nasip olur” dedi.

Kaynak: İHA