KAEÜ 4. Verimlilik Ve Teknoloji Fuarina Katildi

Kirsehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) “4. Verimlilik ve Teknoloji Fuari”nda stant açti.

KAEÜ 4. Verimlilik Ve Teknoloji Fuarina Katildi
ATO Congresium’da yapilan fuara Üniversiteyi temsilen Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Mustafa Kurt, Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük ile akademik ve idari personel katildi.

KAEÜ, verimliligin artirilmasina katki saglamak ve teknolojik ürünlerin kitlelere sergilenmesi, ulastirilmasi ve verimliligin hat safhaya çikarilmasi amaciyla üretilen ürünlerin sergilendigi “Gelecek Için Teknolojiler” temasiyla gerçeklestirilen fuarda yer aldi. Pilot üniversite proje ürünlerinden Jeotermal Kaynakli Rehabilitasyon Merkezi (JEOKAREM), Geleneksel Tamamlayici Tip Arastirma Uygulama Merkezi (GETAM) ve Sporcu Sagligi ve Termal Rehabilitasyonu Merkezi (SAUTER) baslikli üç pilot saglik projesinin yani sira Ar-Ge serada ürettigi ürünlerin özelliklerini, yetisme sartlarini ve topraksiz tarimin niteliklerini fuari ziyarete gelen bilim severlerle paylasildi.

Kirsehir Ahi Evran Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, AYDEP, BKYS, TAUM ve Basin ve Halkla Iliskiler Müsavirligi birimleri temsilcileri de yaptiklari çalismalari fuarda anlatti. Fuarda, Ahilikle ilgili sempozyumlarda sunulan ve kitap haline getirilen dönemsel seri kitaplar fuara katilan kitapseverlere hediye edildi.
Kaynak: İHA