Van'da 'Univivor' Yarismasiyla Gençler Doyasiya Eglendi

Van’in merkez Ipekyolu Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Ihsan Emre Aydin’in, göreve basladigi günden itibaren her zaman sporu ve sporcuyu destekleyen ve bu kapsamda talimatlar veren spora ve sporcuya yönelik sagladigi destekler devam ediyor.

Van'da 'Univivor' Yarismasiyla Gençler Doyasiya Eglendi
Ipekyolu Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Ihsan Emre Aydin’in göreve basladigi günden itibaren her zaman sporu ve sporcuyu destekleyen ve bu kapsamda talimatlar veren spora ve sporcuya yönelik sagladigi destekleri devam ediyor. Bu çerçevede Ipekyolu Belediyeye bagli Gençlik ve Spor Müdürlügü ile üniversitesi is birliginde ’Univivor’ yarismasi düzenlenerek gençlerin saglikli spor faaliyetleri ile sosyallesmesi amaçlaniyor. Daha önce duyurusu yapilan ödüllü Univivor yarismasinin üniversitede stantlari kurularak kayitlari olusturuldu. 16 yas ve üzeri 4’er kisilik gruplardan olusan yarismaya toplamda 46 grup müracaat etti. Dart, tekerlek devirme, puzzle, denge tahtasi, sürünme gibi zorlu parkurlarin yer aldigi yarismada gruplar birbiriyle kiyasiya yaristi.

Yarismada konusan Kaymakam ve Belediye Baskan Vekili Aydin, "Bu organizasyonda 46 takim yarisiyor. Tüm katilimcilar büyük bir heyecanla yarisiyor gördügümüz kadariyla. Ipekyolu Belediyesi olarak üniversitemizle rektörümüzle birlikte bir çok organizasyona imza atiyoruz. Organizasyonda, birlikte, beraberlikte oldugumuz için rektörümüze tesekkür ediyorum. Katilimcilara, yarismacilara basarilar diliyorum. Çalisan burada görev alan Dj, su ikram eden arkadaslarimiza, sunucumuza, izleyici arkadaslarimiza çok tesekkür ediyorum, hepinize saygi ve sevgilerimi sunuyorum" diye konustu.

Üç gün süren yarismanin birincisi Cennet Takimi 6 bin TL, ikincisi Nurse Star Takimi 3 bin TL, üçüncüsü ise King Power Takimi bin 500 TL ödülün sahibi oldu. Grup üyeleri 23 Mayis 2022 Pazartesi günü düzenlenecek olan ödül töreni ile ödüllerini alacaklar.
Kaynak: İHA