Esenyurt'ta Haluk Levent Rüzgari Esti

Esenyurt Belediyesi tarafindan düzenlenen Gençlik Festivali kapsaminda ünlü sanatçi Haluk Levent sahne aldi. Esenyurtlular konsere yogun ilgi gösterdi.

Esenyurt'ta Haluk Levent Rüzgari Esti
Esenyurt Belediyesi tarafindan düzenlenen Gençlik Festivali kapsaminda sanatçi Haluk Levent sahne aldi. Konsere Esenyurt Belediye Baskani Kemal Deniz Bozkurt’un yani sira birçok vatandas katildi.

Cumhuriyet Meydani’nda sahne alan Haluk Levent, sevilen sarkilarini konsere katilan vatandaslar için seslendirdi. Yogun ilginin oldugu konserde renkli görüntüler ortaya çikti. Konsere katilan vatandaslar doyasiya eglendi.

"Esenyurt’un kültürle, sanatla güzel etkinliklerle anilmasi ayrica güzel"

Esenyurt’un güzel etkinliklerle anilmasinin güzel oldugunu ifade eden Esenyurt Belediye Baskani Kemal Deniz Bozkurt, "Çok mutluyuz. Haluk Levent gibi degerli bir sanatçiyi burada agirlamis olmak bizim için çok degerli. Onun ötesinde Esenyurt’un bundan sonra kültürle sanatla güzel etkinliklerle anilmasi ayrica güzel. Bundan sonraki süreçlerde de devam edecek. Barisin, kardesligin, birligin, beraberligin, dostlugun, refahin paylasildigi insanlarin bir arada eglenip mutlu oldugu bir kente dönüstürmek istiyoruz. Bizim buradaki amacimiz tabi hemserilerimizin birligi beraberligini dayanismasini güçlendirmek" diye konustu.

"Inaniyorum ki çok güzel bir konser olacak"

Güzel bir konser olacagini belirten ünlü sanatçi Haluk Levent ise "Nihayet Esenyurt’ta bir konser veriyoruz. Özledigimiz bir sey. Biraz sonra içerisi çok kalabalik olacak. Zaten simdiden gelenler belli. Inaniyorum ki çok güzel bir konser olacak. Yagmur yagacagi söylendi ama görünmüyor. Çok güzel geçecek. Buralarda artik özellikle Istanbul merkezinin disinda sanatsal faaliyetlerinin yogun yasandigi yerlerin disinda belediyelerin kamu kuruluslarinin daha çok eglenceye ve sosyal faaliyetlere yer vermesi gerekiyor" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA