Sancaktepe'de 19 Mayis Gençlik Ve Spor Bayrami Coskusu

Sancaktepe Belediyesi tarafindan 19 Mayis Gençlik ve Spor Bayrami etkinlikleri dolayisiyla Mustafa Öncel Spor Kompleksi’nde gerçeklesen spor söleni renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlige katilan Sancaktepe Belediye Baskani Seyma Dögücü, Sancaktepe Belediyespor’un dünya sampiyonu bilek güresçileri ile bilek güresi yapti.

Sancaktepe'de 19 Mayis Gençlik Ve Spor Bayrami Coskusu
Sancaktepe Belediyesi tarafindan 19 Mayis Gençlik ve Spor Bayrami çerçevesinde bir dizi etkinlik düzenlendi.

Sancaktepe Spor Okullarinda egitim gören ve kendi dalinda basarili sporcularin Capoeira, Taekwondo, Karate, Güres, Kick Boks ve Kungfu gösterileri programa görsel anlamda zenginlik katarken düzenlenen gösteriler vatandaslar tarafindan ilgiyle izlendi.

Gençlik ve Spor Bakani Muharrem Kasapoglu etkinlige gelen gençlere video mesaj yoluyla seslenerek 19 Mayis Gençlik ve Spor Bayramlarini kutladi. Gençlerin güzel bir aksam yasadigi Sancaktepe Belediyesi 19 Mayis Gençlik Söleni’nde ayrica Sancaktepe Belediyespor’un Dünya sampiyonu bilek güresçilerinden Adem Çelik, Esra Kiraz ve Melike Aysan programa katilim saglayarak Baskan Dögücü ve etkinlige katilan vatandaslar ile bilek güresi yapti.

Programda konusan Sancaktepe Belediye Baskani Seyma Dögücü, "Gençler, sunu unutmayin ki sizleri ’x, y, z’ kusagi diye ifade etmeye çalisanlar var. Siz bunlar degilsiniz. Sizler Türkiye gençligisiniz. Bizim evlatlarimizsiniz. Sizler ’Teknofest’ gençlerisiniz. Gelecege yönelik ruhumuzu yeserten gençlersiniz" dedi.

Kaynak: İHA