Kastamonu'da Yüzlerce Vatandas Türk Bayraklari Ile Yürüdü

Kastamonu’da 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami dolayisiyla düzenlenen Gençlik Yürüyüsüne yüzlerce vatandas katildi. Yürüyüs sonrasi gençler ’atabari’ oynadi.

Kastamonu'da Yüzlerce Vatandas Türk Bayraklari Ile Yürüdü
Kastamonu’da bir araya gelen yüzlerce vatandas, ellerindeki mesale ve bayraklarla yürüdü. 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami dolayisiyla düzenlenen Gençlik Yürüyüsüne vatandaslar yogun ilgi gösterdi. Yürüyüsün ardindan saygi durusunda bulunan ve Istiklal Marsi’ni okuyan gençler, daha sonra ’atabari’ oynayip halay çekti.

Yürüyüse katilan üniversite ögrencisi Beyzanur Sezer, "Burada atabari oynadik, çok eglenceliydi. atabarini Kastamonu’da oynamanin bu kadar eglenceli olabilecegini su an anladim. Insanlarin burada hep beraber eglenmesi ve gençlik ve spor bayramlarini kutlamalari çok güzel bir sey, birlik ve beraberligimizin saglanmasi da gayet iyi oldu. Gençlik ve Spor Bayrami’miz kutlu olsun" dedi.

Yürüyüse Kastamonu Valisi Avni Çakir , Kastamonu Il Jandarma Komutani Jandarma Albay Mücahit Avkiran, Il Emniyet Müdürü Denizci, Gençlik ve Spor Il Müdürü Resat Asrak, kurum amirleri de katildi.

Kaynak: İHA