Bayrampasa'da 19 Mayis Gençlik Ve Spor Bayrami Coskuyla Kutlandi

Bayrampasa Belediyesi, 19 Mayis Gençlik ve Spor Bayrami dolayisiyla düzenledigi etkinliklerde Bayrampasali vatandaslar doyasiya bayram coskusu yasatti. Fener alayi ile baslayan yürüyüs gençlerin eglenceli konseri ile son buldu.

Bayrampasa Belediyesi, 19 Mayis Gençlik ve Spor Bayrami dolayisiyla ilçe genelinde eglenceli etkinlere imza atti. Aksam saatlerinde ilçenin Bilgehan Caddesi üzerinde baslayan fener alayi ile bulusan vatandaslar daha sonra Ada parkta düzenlenen konser ile eglenceli dakikalar yasadi. Programa Bayrampasa Belediye Baskani Atila Aydiner, siyasi parti ilçe temsilcileri, dernek yöneticilerinin yani sira yüzlerce vatandas katildi.

Kortej yürüyüsü sirasinda açiklamalarda bulunan Bayrampasa Belediye Baskani Atila Aydiner, “19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami gençlerimiz ile birlikte coskuyla kutluyoruz. Alanimizda muhtesem bir kalabalik var gençlerimizin ve halkimizin teveccühü muhtesemdi. Atatürk’ümüzün Türk gençligine emanet etmis oldugu bu bayrami gençlerimiz ile bir konser ile süsleyerek coskuyla kutladik. Tekrardan gençlerimizin bayramini yürekten kutluyorum. Gençlerimiz bizim gelecegimizdir onlar ile beraber büyük Türkiye’nin insasini insallah gerçeklestirecegi” dedi.

Kaynak: İHA