Basaksehir'de 19 Mayis Coskuyla Kutlandi

19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami, Basaksehir’de coskuyla kutlandi. Resmi törenlerin ardindan düzenlenen kortej yürüyüsüne ve Bahçesehir Gölet’teki etkinliklere Basaksehirliler büyük ilgi gösterdi.

Basaksehir'de 19 Mayis Coskuyla Kutlandi
Basaksehir, milli mücadelenin 103. yil dönümünde sokaklara döküldü. Büyük bir coskuya sahne olan19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami kutlamalarinin her ani bagimsizlik ruhunu yeniden canlandirdi. Kutlamalarin ilk duragi Atatürk Olimpiyat Stadi Atletizm Tesisi oldu. Basaksehirli gençlerin gösterilerine sahne olan törene Basaksehir Kaymakami Ugur Turan, Belediye Baskani Yasin Kartoglu, Ilçe Emniyet Müdürü Necati Altug Sahin, dernek ve siyasi partilerin temsilcileri, mahalle muhtarlari ve çok sayida ilçe sakini katildi.



19 Mayis coskusu sokaklara tasti

Etkinliklerin bir sonraki duragi Bahçesehir oldu. Geleneksek olarak yapilan kortej yürüyüsü bu sene iki noktadan basladi.

Bahçesehir Ek Hizmet Binasi ve Vaditepe Iskilipli Atif Hoca Camii önünde toplanan Basaksehirliler, ayni anda Bahçesehir Gölet’e dogru kortej yürüyüsüne basladi.

Bahçesehir Ek Hizmet Binasi önünde marslar esliginde baslayan kortej yürüyüsüne Basaksehirliler akin akin katilim sagladi. Bir saatlik yürüyüsün ardindan iki kortej Bahçesehir Gölet’te bulustu.

Bahçesehir Gölet’te, Basaksehirliler için özel hazirlanan sahne sovlari yapildi. Isik gösterileri, bando konseri ve DJ performansi ile binlerce Basaksehirli, 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’ni büyük bir coskuyla kutladi.
Kaynak: İHA