Annesini Öldüren 15 Yasindaki Çocuk, Azmettiricisi Oldugu Iddia Edilen Babasiyla Birlikte Yakalandi

Eskisehir’de sabah saatlerinde pompali tüfekle annesini öldüren, 3 komsusunu da yaralayan 15 yasindaki I.A., azmettiricisi oldugu iddia edilen babasiyla birlikte yakalanarak gözaltina alindi.

Annesini Öldüren 15 Yasindaki Çocuk, Azmettiricisi Oldugu Iddia Edilen Babasiyla Birlikte Yakalandi
Sabah saatlerinde Fevziçakmak Mahallesi Ertorun Sokak’ta meydana gelen olayda, 15 yasindaki I.A., 35 yasindaki annesi Serap Bor’u pompali tüfekle vurarak öldürmüstü. Ardindan evde bulunan komsulara da ates eden I.A., 1’i agir 3 kadini daha yaralayarak olay yerinden kaçmisti.

Polis ekiplerinin incelemeleri sonucunda yapilan çalismalarla 15 yasindaki cinayet süphelisi I.A., azmettiricisi oldugu iddia edilen babasi Erkan A. ile birlikte yakalandi.

Olayin oldugu Fevziçakmak Mahallesi’nde yaya halde yakalanarak gözaltina alinan I.A. ile babasi Erkan A.’nin emniyetteki islemlerinin devam ettigi ögrenildi.

Daha önce de evden kaçmis

Yaklasik 1 yil önce ayrilan Erkan A. ile Serap Bor’un büyük çocuklari olan 15 yasindaki I.A.’nin 2020 yilinin Eylül ayinda evden kaçtigi ögrenildi. Arama kurtarma çalismalarinin 3’üncü gününde bos bir evde bulunan I.A.’nin, “Aileme kizdigim için kaçtim” dedigi ögrenildi.
Kaynak: İHA