15 Meslek Lisesi, Avrupa Mesleki Beceriler Haftasinda Çalismalarini Sergiledi

Denizli’de Avrupa Mesleki Beceriler Haftasi etkinliklerinin üçüncü gününde Erasmus+ programina dahil olan Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri çalismalarini sergiledi.

15 Meslek Lisesi, Avrupa Mesleki Beceriler Haftasinda Çalismalarini Sergiledi


VET Days - Mesleki Egitim Günleri açilisina Il Milli Egitim Müdürü Süleyman Ekici, sube müdürleri ile Erasmus+ programina dahil olmus 15 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürleri ve ögretmenleri katildi.

Il Milli Egitim Müdürlügü tarafindan gerçeklestirilen “VET Days - Mesleki Egitim Günleri”nin açilis kurdelesini Il Milli Egitim Müdürü Süleyman Ekici kesti.

Açilista konusan Müdür Ekici, “Avrupa Mesleki Beceriler Haftamizin üçüncü günündeyiz. Bugün VET Days- Mesleki Egitim Günleri sergimizi açmak için bir aradayiz. Bu yilki tema sürdürülebilir çevre oldu. Mesleki egitim alan ögrencilerimizin çevre bilinci ile yetismis bireyler olmasini istiyoruz. Çevreye saygi çerçevesinde üretilen bir ürün yasanabilir dünyamizin korunmasi adina büyük bir servettir. Mesleki egitimin en önemli üç unsuru, egitim-üretim ve istihdamdir. Çevre duyarliligi ile egittigimiz bireyler, ürettikleri ürünleri de ayni duyarlilikla yapacaklardir. Böylelikle de istihdam asamasinda duyarli birer birey olarak hayata atilacaklardir. Tüm bunlari toplumun her kesimini yanimiza alarak basarabiliriz. Bugün ki sergimizde de meslek liselerimiz Erasmus+ projeleri ile Avrupa’daki paydaslari ile yaptiklari çalismalari paylasiyorlar. Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” dedi.



Il Milli Egitim Müdürü Süleyman Ekici konusmasinin ardindan sergi açilis kurdelesi keserek hem meslek liselerinin stantlarini gezdi hem de çalismalar hakkinda bilgiler aldi.
Kaynak: İHA