Baskan Özdogan Açiklamasi 'Tarima Destegimiz Artarak Devam Edecek'

Hacilar Belediye Baskani Av. Bilal Özdogan, Karpuzsekisi ve Hürmetçi Mahalleleri ile Gelbula mevkiinde devam eden yol genisletme çalismalarini yerinde inceledi. Baskan Özdogan, “Bölgede tarimla ugrasan vatandaslarimiza destek amaçli yol genisletme çalismalarimiz devam ediyor” dedi.

Baskan Özdogan Açiklamasi 'Tarima Destegimiz Artarak Devam Edecek'
Karpuzsekisi ve Hürmetçi mahalleleri ile Gelbula mevkiinde yol genisletme çalismalarini yerinde inceleyen ve bölgede tarimla ugrasan birçok ailenin oldugunu belirten Baskan Özdogan, ekiplere kolaylik diledi. Özdogan, “Tarim ve hayvanciligin olmazsa olmaz oldugunun bir kez daha altini çizmek istiyorum. Bizim bu bölgedeki tarimla ugrasan çiftçilerimize desteklerimiz artarak devam edecek” dedi.

Baskan Özdogan, “Karpuzsekisi ve Hürmetçi mahallelerimizin tarim ve hayvancilikla ugrasan hemserilerimize katki vermek amaciyla öncelikle ekim yaptiklari alanlarin yollarini düzenlemek, daha rahat gidis gelislerini saglamak amaciyla ekiplerimiz program dâhilinde çalisma yaparak yol genisletme çalismasi yapmaktadir. Bununla birlikte bu alanda ekinlerin su ile kavusmasi ve sulu tarimla ilgili çalismalari rahatlikla yapabilmeleri için Büyüksehir belediyemizin destegi ile elektrik hatlarinin bu alana gelmesi için yapilan çalismalarimiz sonuçlandi. Bu anlamda Karpuzsekisi ve Hürmetçi mahallelerindeki vatandaslarimiza çalismalarinda kolayliklar diliyorum” dedi.

Tarim ve hayvanciligin olmazsa olmaz oldugunun bir kez daha altini çizerek bölgedeki tarimla ugrasan çiftçilere desteklerinin artarak devam edecegine vurgu yapan Baskan Özdogan, daha sonra Gelbula mevkiinde yapilan yol genisletme çalismalarini inceledi. Özdogan ayrica vatandaslarla da bir süre görüstü.
Kaynak: İHA