Bakan Akar, Tek Vatan Harekati'nda Gazi Olan Azerbaycan Türkü Askerleriyle Bir Araya Geldi

Milli Savunma Bakani Hulusi Akar, Türkiye Muharip Gaziler Dernegi yönetimi ile Azerbaycan’in Tek Vatan Harekati’nda gazi olan bazi Azerbaycan Silahli Kuvvetleri mensuplariyla bir araya geldi.

Bakan Akar, Tek Vatan Harekati'nda Gazi Olan Azerbaycan Türkü Askerleriyle Bir Araya Geldi
Milli Savunma Bakani Hulusi Akar, Türkiye Muharip Gaziler Dernegi yönetimi ile Azerbaycan’in Tek Vatan Harekati’nda gazi olan bazi Azerbaycan Silahli Kuvvetleri mensuplarini Milli Savunma Bakanliginda kabul etti. Kabulde, Milli Savunma Bakan Yardimcisi Yunus Emre Karaosmanoglu da yer aldi.

Türkiye ve Azerbaycan’i kederde ve kivançta bir ve beraber olan iki kardes olarak nitelendiren Bakan Akar, “Iki devlet, tek milletiz. Biz buna tüm kalbimizle inaniyoruz” diye konustu.

Azerbaycan ordusunun “Tek Vatan Harekati” ile isgal altindaki Azerbaycan topraklarini kurtardigini hatirlatan Bakan Akar, “Azerbaycan ordusu büyük bir basariyla harekâti gerçeklestirdi. Bundan dolayi mutluyuz” dedi.

Harekat sirasinda sehit olanlara Allah’tan rahmet, gazilere sifa dileklerini ileten Bakan Akar, “Bize düsen görev Türkiye ve Azerbaycan kardesligini daha da derinlestirmek daha da ileri tasimaktir. Böylece gelecege güçlü ve emin sekilde bakabiliriz” açiklamasini yapti.

Azerbaycanli gaziler adina yapilan konusmada ise, “Türkiye arkamizda, yanimizda olmasaydi bunu basaramazdik. Türk Silahli Kuvvetlerine minnettariz” ifadesi kullanildi.
Kaynak: İHA