Aydin'da Ögrencilerin Projelerinden Olusan Bilim Fuari Açildi

Aydin’in Efeler ilçesindeki Ahmet Serife Sanli Ortaokulu’nda Bilim Fuari açilirken, fuarda 25 proje sergilendi.

Aydin'da Ögrencilerin Projelerinden Olusan Bilim Fuari Açildi


Ögrencilerin bireysel ilgileri dogrultusunda seçtikleri konulari inceleyerek hazirladiklari alt projelerle, bilimsel arastirma süreçlerini yasayarak ögrendikleri bilim fuarlarindan biri de Aydin Ahmet Serife Sanli Ortaokulu’nda açildi. Etkinliklerin planlanmasi, hazirlanmasi ve gerçeklestirilmesi asamalarinda elestirel düsünme, zaman yönetimi, problem çözme, yazili ve sözlü sunum ile bilimsel arastirma becerilerini gelistirerek, sabirli bir sekilde çalismayi ögrenip, özgüvenlerini gelistirerek liderlik vasfi kazanmalarini hedeflendigi Bilim Fuari’nin açilisina Aydin Il Milli Egitim Müdürü Seyfullah Okumus, okul müdürleri, ögretmenler, ögrenciler ve davetliler katildi.



Bilim Fuari çerçevesinde ögrenciler ve danisman ögretmenleri tarafindan hazirlanan stantlari gezerek inceleyen Il Milli Egitim Müdürü Seyfullah Okumus hazirlanan projeler hakkinda ögrencilerden bilgi aldi. Il Müdürü Okumus, ziyaretin ardindan etkinlikte emegi geçen ögrenci, ögretmen ve okul idaresini tebrik ederek basarilarinin devamini diledi.

"25 proje sergilendi"

Ahmet Serife Sanli Ortaokulu Müdürü Özcan Kardes de okullarinda düzenlenen fuarda 25 projenin sergilendigini belirterek, "Bilim Fuarinda birbirinden kiymetli 25 projemiz misafirlerimizin begenisine sunduk. Gurur dolu etkinligimizde bizleri yalniz birakmayan Il Milli Egitim Müdürümüz Seyfullah Okumus’a Çevre Sehircilik ve Iklim Degisikligi Il Müdürü Mehmet Taha Al’a, AK Parti Efeler Ilçe Baskani Hüsnü Elbir’e, Koordinatörümüz Emrah Firat’a, proje sorumlusu ögretmenlerime, ögrencilerime ve bizi yalniz birakmayarak fuarimiza katilan tüm misafirlerimize tesekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA