Vali Karadeniz Saruhanli'da Muhtarlar, STK'lar Ve Vatandaslarla Bulustu

Biri dizi ziyaret ve inceleme programi için Saruhanli ilçesine giden Vali Yasar Karadeniz, ilk olarak kaymakamligi ardindan da sehit Hamza Dede’nin ailesini ziyaret etti. Vali Karadeniz ayrica Saruhanli’da muhtarlar, sivil toplum kuruluslari ve vatandaslarla bir araya gelerek talep ve isteklerini dinledi.

Vali Karadeniz Saruhanli'da Muhtarlar, STK'lar Ve Vatandaslarla Bulustu
Vali Yasar Karadeniz, bir dizi ziyaret ve inceleme programi için Saruhanli ilçesini ziyaret etti. Ilk olarak kaymakamligi ziyaret eden Vali Karadeniz’i Kaymakam Necmettin Yalinalp, Belediye Baskani Zeki Bilgin ve ilçe protokolü karsiladi. Kaymakamlik hizmet birimlerini ziyaret ederek personelle sohbet eden ve iyi çalismalar dileyen Vali Karadeniz, daha sonra Kaymakam Yalinalp’ten ilçede gerçeklestirilen çalismalar ve yapilmasi planlanan projelere iliskin bilgi aldi.

Sehit Hamza Dede’nin ailesini ziyaret

Vali Karadeniz, Saruhanli ilçesi ziyaretinde Sivas Il Jandarma Komutanliginda görev yaptigi sirada 2017 yilinda Sivas-Ankara karayolunda meydana gelen trafik kazasi sonucu sehit olan Jandarma Uzman Onbasi Hamza Dede’nin ailesini ziyaret etti. Sehidin babasi Musa Dede, annesi Ayse Dede ve kiz kardesi Rümeysa Dede ile sohbet eden Vali Karadeniz, ailenin sehidin emaneti oldugunu belirterek her daim yanlarinda olduklarini söyledi.



Muhtarlar, STK’lar ve vatandasla bulusma

Vali Karadeniz, ilçe ziyaretleri sonrasinda Saruhanli’da görev yapan muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaslarla bir araya geldi. Toplantinin açilis konusmasini yapan Vali Yasar Karadeniz, “Ilçe ziyaretlerimizde muhtarlarimizla, STK’larla ve vatandaslarimizla bir araya geliyoruz. Toplantilarimizda konusulmasi gereken sorunlarla yapilmasi gereken islerin üzerinde duruyor, çözümler buluyoruz. Bunun çok önemli faydalarinin oldugunu da sahada gözlemliyoruz. Bazen gözden kaçan aslinda küçük bir dokunusla yapilabilecek olan eksikliklerin giderilmesini sagliyor bu toplantilar. Su anda müdürlerimiz, kuruluslarimizin basindaki yöneticilerimizin de tamami burada. Sizlerin sorunlari, aktaracaginiz hususlari birebir onlarda not alacaklar. Bir sonraki toplantimizda da bu toplantida konusulanlarin sonuçlarini degerlendirecegiz” diye konustu.

Daha sonra muhtarlar, vatandaslar ve sivil toplum kuruluslarinin temsilcilerinin talep ve isteklerinin dinlendigi toplantida kurum müdürleri de vatandaslarin talep, istek ve sorularini yanitladi.
Kaynak: İHA