Ünlü Sarkicilar, Genç Kusak Fest'te Bulusuyor

Derya Ulug, Eypio ve Sefo gibi sevilen sarkicilarin katilacagi ve Genç Kusak Toplulugu’nun düzenledigi Genç Kusak Fest 14 Mayis’ta basliyor.

Ünlü Sarkicilar, Genç Kusak Fest'te Bulusuyor
Usak Belediyesi tarafindan hayata geçirilen Genç Kusak Toplulugu, 14 - 16 Mayis tarihleri arasinda Usakli vatandaslara unutulmaz bir festival düzenlemeye hazirlaniyor. Festivalde kentin en islek alanlarindan olan Atapark’ta gerçeklesecek olan festivalde, birbirinden farkli ve heyecanli etkinliklerin yani sira; birbirinden ünlü isimlerin söylesi ve konserleri de yer alacak.

Festival, ilk günü olan 14 Mayis’ta sehrin merkezinde yer alan Ismet Pasa Caddesi’nde gerçeklesecek kortej yürüyüsüyle baslayacak. Saat 16.00’da Eski Belediye önünden hareket edecek olan jonglör, maskot kostümlü animatörler ve çesitli topluluk gruplari, etkinlik alani Atapark’a kadar görkemli bir yürüyüs gerçeklestirecek. Kalabaligin Atapark’a ulasmasinin ardindan festivalin resmi açilisi, Sosyal Medya Fenomeni Halil Söyletmez’in katilimiyla gerçeklesecek söylesi etkinliginde yapilacak.

Açilisin birlikte nefes kesen gösterilerin sahne sirasi baslayacak. Saat 18.00’da Karizma Show Grubu’nun gerçeklestirecegi Basket Show, izleyenlerin festivalin heyecanina heyecan katacak. 18.30’da gerçeklesecek Paramotor Parasüt gösterisi ile de Usak semalarinda uçan bir parasütçü, gökyüzünde essiz gösteriler sergileyecek. Heyecanin bir an bile azalmadigi Genç Kusak Fest’te, saat 19.00’da da bir FlyBoard gösterisi gerçeklesecek. Gençligin Merkezi Kule Alti’nin yaninda yer alan süs havuzunda gerçeklesecek gösteri, su ile adeta dans eden bir akrobatin, izleyenlerin heyecanina heyecan kattigi bir etkinlik olacak.

Sevilen sarkici Eypio ve Derya Ulug hayranlariyla bulusacak

Müzik ve dansin merkezi olacak olan Genç Kusak Fest’in birinci günü aksami, adeta bir sanatsölenine dönüsecek. Saat 19.30’da baslayacak Usak Üniversitesi Dans Etkinlik ve Müzik Toplulugu (USDEM) konserinin hemen ardindan, müzik listelerini alt üst eden, kendine has yorumuyla rap müzigi hemen her kitleye sevdiren Eypio, 21.00’da sahneye çikacak. 15 Mayis günü ise alk danslarindan modern danslara, dj performanslarindan çesitli sahne sovlarina kadar pek çok etkinligin gerçeklesmesinin yani sira saatler 17.00’i gösterdiginde baslayacak olan ColorFest’in ardindan saat 21.00’da, son zamanlarda sarkilari ve sahne performansiyla en çok konusulan sanatçilarindan Derya Ulug, sevenleriyle bulusacak.,

Festivalin son günü olan 16 Mayis’ta da tempo bir an olsun düsmeyecek Her biri birbirinden keyifli ve heyecan dolu sportif faaliyetler, çesitli yarismalar ve sanatsal etkinliklerin yani sira; saat 15.00’da Atatürk Kültür Merkezi (AKM)’nin karsisinda yer alan Usak Etkinlik Alani’nda gerçeklesecek olan drift gösterisi de izleyicilerinin nefesini kesecek. Araliksiz heyecana, bitmek bilmeyen bir hazza sebep olacak sportif ve sanatsal faaliyetler, Saat 12.00’dan 19.00’a kadar sürecek.

Büyük final konseri Sefo’dan

Büyük finale sayili saatler kala, saat 19.00’da; Usak Belediyesi Kent Orkestrasi sahnenin tozunu attiracak. Saat 21.00’a kadar sürecek olan konserin ardindan mikrofonu, son zamanlarin gündemden ve çalma listelerinden düsmeyen müzisyen Sefo devralacak.

Genç Kusak Toplulugu tarafindan, simdiye kadar sehirde yapilmis en büyük gençlik festivali olma özelligini tasiyacak olan Genç Kusak Fest ayni zamanda; ayak tenisinden mini tekne yarismasindan dart turnuvasina, yarismalarindan çesitli spor müsabakalarina kadar her alani kapsayacak.
Kaynak: İHA