Erzincan'da Bayram Öncesi 'Türkiye Güven Huzur' Uygulamasi

Erzincan Il Emniyet Müdürlügü ekipleri tarafindan genel asayis ve kamu düzeninin saglanmasi amaciyla huzur uygulamasi yapildi.

Erzincan'da Bayram Öncesi 'Türkiye Güven Huzur' Uygulamasi
Emniyet Genel Müdürlügü, Jandarma Genel Komutanligi ve Sahil Güvenlik Komutanligi birimleri tarafindan Ramazan Bayrami öncesinde ve süresince mevcut huzur ve güven ortaminin devaminin saglanmasi, her zaman ve her yerde güvenlik güçlerimizin varligini vatandasa hissettirerek alanda görünür olunmasi amaciyla basta asayis, terör ve narkotik olaylari olmak üzere suç isleme amacindakilerin caydirilmasi, aranan sahislarin yakalanmasi varsa suç delillerinin ele geçirilmesine yönelik ülke genelinde es zamanli olarak “Türkiye Güven Huzur” uygulamasi gerçeklestirildi.

Üç asama halinde gerçeklestirilen uygulama çerçevesinde; bin 442 sahis sorgulanarak 6 metruk bina, 44 umuma açik yer, 36 park, ve bahçe, 246 araç denetlendi.

Erzincan Emniyet Müdürlügü tarafindan yapilan açiklamada “Halkimizin huzur ve güvenligi, kamu düzeninin saglanmasi, suç ve suçlularla etkin mücadelemiz kararlilikla devam edecektir” denildi.
Kaynak: İHA