Baskan Bakkalcioglu, Mezarlik Ziyaretine Gelen Vatandaslarin Bayramini Kutladi

Bozüyük Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu, arefe günü mezarliga gelerek kabir ziyareti yapan vatandaslarin bayramini kutladi.

Baskan Bakkalcioglu, Mezarlik Ziyaretine Gelen Vatandaslarin Bayramini Kutladi
Baskan Bakkalcioglu, beraberindeki Baskan Yardimcilari Mahmut Findik ve Ali Sahinoglu ile birlikte Ramazan Bayrami öncesinde, arefe günü ilçe mezarliginda yakinlarini ziyarete gelen ve dualar okuyan vatandaslarla görüserek sohbet etti. Vatandaslara dualarinin kabul olmasi temennisinde bulunan Baskan Bakkalcioglu, kendisinden bir isteklerinin olup olmadigini sordu. Baskan Bakkalcioglu, vatandaslarin Ramazan Bayramlarini kutlayarak aileleriyle birlikte saglikli, mutlu, huzurlu ve güzel bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu. Ayrica mezarlik içerisindeki görevli personel ile de görüsen ve bayramlarini kutlayan Baskan Bakkalcioglu personele de kolayliklar diledi. Bozüyük Belediyesi ekipleri tarafindan kabir ziyaretine gelen vatandaslara seker ikraminda bulunuldu, mezarlik girisinde buhur yakildi. Diger taraftan vatandaslarin kabir ziyaretlerini kolaylastirmak amaciyla da Bozüyük Belediyesi tarafindan gün boyu ücretsiz minibüs seferleri düzenlendi.

Ayrica mezarlik içerisinde de yasli ve hastalarin kabir ziyaretlerini kolaylastirmak amaciyla ikinci bir araç daha ziyaretçilere ücretsiz olarak hizmet verdi.
Kaynak: İHA