Agri Belediyesinin Seker Dagitma Organizasyonu Bazi Kisiler Tarafindan Sabote Edildi

Agri Belediyesinin Ramazan Bayrami öncesi ihtiyaç sahibi ailelere verdigi 2 kilo seker dagitimi, bazi kisiler tarafindan sabote edildi.

Agri Belediyesinin Seker Dagitma Organizasyonu Bazi Kisiler Tarafindan Sabote Edildi
Agri Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan ayinda her gün 2 kilo et dagitimindan sonra Ramazan Bayrami öncesinde de 2 kilo seker desteginde bulunacagini açiklamisti. Bunun üzerine bayram öncesi Agri Belediyesi hizmet binasina ait alanda daha önce müracaat eden 5 bin 400 kisiye seker dagitimi gerçeklesti. Seker dagitimi organizasyonu esnasinda dagitimi sabote etmek isteyen bazi kisiler kolileri kapmak için kalabaligi provoke ederek yetkililerin üzerine saldirdi, onlarca koliyi yagmaladi.

Vatandaslar tepki gösterdi

Belediye hizmet binasina ait duvarlardan atlayarak geçmek isteyen kisiler yetkililerle karsilasti. Içerisinde 1’er kilo, 8 adet sekerin bulundugu koliyi omuzlayan sahislar kaçarak uzaklasmaya çalisti. Yogun kalabaligin izdihamina maruz kalan yetkililer müdahale etmekte sorun yasadi. Agri Belediyesine bagli yetkililer daha sonra kalabaligi kontrol altina alarak vatandaslara 2’ser kiloluk seker ikramlarini tek sira halinde dagitti.

Baskan Sayan konuya iliskin su açiklamalarda bulundu:

“Agri halki basi dik ve gururlu 5 bin 400 kisiye 2’ser kilo olarak ikram edecegimiz bayram sekeri organizasyonumuzu sabote edip hizmetimizi karalamak isteyen bir kaç provokatör Agri’yi temsil etmiyor, edemez. Onlari sizin vicdanina havale ediyorum. Videoda tespit edilen kisiler hakkinda sikayette bulunacagiz.”
Kaynak: İHA