Türk Polis Teskilatinin 177. Yil Dönümü

Türk Polis Teskilatinin 177. yildönümü nedeniyle Bitlis Emniyet Müdürlügü sehit ve gazi ailelerine iftar yemegi düzenledi.

Türk Polis Teskilatinin 177. Yil Dönümü


10 Nisan Polis Haftasi münasebeti ile hafta boyunca çesitli etkinlikler düzenleyen Bitlis Emniyet Müdürlügü, iftar yemeginde sehit ve gazi aileleri ile bir araya geldi. Bitlis Polisevi’ndeki iftar programinda Il Emniyet Müdürü Celal Özcan, Türk Polis teskilatinin kurulusunun 177. yil dönümü etkinlikleri kapsaminda düzenledikleri iftar yemegine katilanlara tesekkür etti.

Iftar programina katilan Bitlis Valisi Oktay Çagatay, emniyet teskilatinin kurulusunun yil dönümünü kutladi. Ramazanda birçok yerde iftar yaptiklarini belirten Vali Çagatay, "Birçok eve misafir oluyoruz. Kalabaliklar ve muhtelif kitlelerle birlikte oluyoruz ama en güzel iftarlarimizi sehit yakinlarimiz ve gazilerimizle yapiyoruz. Bu vesileyle sehitlerimizi rahmetle aniyorum. Gazilerimize saglik diliyoruz Allah onlara uzun ömür versin, sehit yakinlarimiza sabirlar diliyorum. Tabi teskilat 177. yillik bir teskilat. Belki de en eski teskilat. Bitlis’te de 3,5 yildir görev yapiyorum. Terörle mücadele var. Insanlarin huzurunu temin etmek için her alanda varlar. Mesakkatli bir meslek. Allah onlara da mesleklerini icra ederken kolayliklar versin. Sizleri de bir araya getirdigi için emniyet müdürümüze ve teskilatimiza tesekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA