Izmir'deki Kiskançlik Cinayetinin Zanlisi Tutuklandi

Izmir’in Karabaglar ilçesinde biçaklanarak öldürülen Arif Kivrak’in katil zanlisi, emniyetteki islemlerinin ardindan sevk edildigi mahkemece tutuklandi.

Izmir'deki Kiskançlik Cinayetinin Zanlisi Tutuklandi
Olay, 6 Nisan’da saat 21.00 siralarinda, Tahsin Yazici Mahallesi 9168/2 Sokak’ta bulunan 4 katli bir apartmanin en üst katinda meydana geldi. Alinan bilgiye göre, yasli annesiyle birlikte yasayan Arif Kivrak (50) ile evine gelen Nuri T. ile tartismaya basladi.

Tartisma sonrasi Nuri T., yaninda getirdigi biçakla Arif Kivrak’i 15 yerinden biçakladi. Olayin yasandigi esnada, evde oldugu ögrenilen Arif Kivrak’in annesi Emine Kivrak, iddiaya göre sesini duyurmaya çalissa da gece boyunca duyan olmadi. Ertesi gün saat 14.00 siralarinda yasli kadinin sesini komsusu R.A. duydu. R.A.’nin ihbari üzerine bölgeye polis ve saglik ekipleri sevk edildi Saglik ekipleri tarafindan yapilan incelemede, vücudunun çesitli yerlerine aldigi çok sayida biçak darbesiyle yaralanan Arif Kivrak’in hayatini kaybettigi belirlendi. Meydana gelen olayda hayatini kaybeden Arif Kivrak’in iki çocuk babasi oldugu ögrenildi. Insaat tasimacilik isi ile ugrastigi ögrenilen talihsiz adamin cansiz bedeni savci tarafindan yapilan incelemenin ardindan Izmir Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

Suç aletiyle birlikte yakalandi

Cinayetle ilgili polis ekipleri genis çapli çalisma baslatti. Olay Yeri Inceleme Sube Müdürlügü ekipleri olayin yasadigi dairede incelemelerde bulunurken, Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri, Arif Kivrak’i biçaklayarak öldüren süpheli ya da süphelileri yakalamak için genis çapli çalisma baslatti. Yapilan çalismalar çerçevesinde bölgedeki bir güvenlik kamerasinda kimligi belirlenen zanlinin Nuri T. oldugu tespit edildi. Nuri T., yakinlardaki bir parkta suç aletiyle birlikte yakalanarak gözaltina alindi. Zanlinin, esi ile birlikteligi oldugunu düsündügü için Kivrak’i öldürdügünü söyledigi ögrenildi.

Tutuklandi

Emniyetteki islemlerin ardindan Nuri T., adliyeye sevk edildi. Burada hakim karsisina çikan zanli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA