Didim'de Kayip Ilani Verilen Engelli Vatandas Marmaris'te Bulundu
Ailesi ile Didim’de yasayan 45 yasindaki engelli sahis Mahmut K. Marmaris’te kaldigi otel odasinda ölü bulundu.

Iddialara göre en son Marmaris Devlet Hastanesine gittigi söylenilen Mahmut K.’dan o günden bu yana haber alinamamis. Sosyal medya mecralarinda da kayip ihbari verilerek aranan sahis Marmaris’te bulundu.
Marmaris Ilçe Emniyet Müdürlügü Asayis Büro ekipleri, gelen kayip ihbari üzerine sahsin konakladigi aparta ulasti ve yapilan tahkikat sonucu 45 yasindaki adami otel odasinda ölü buldu. Sahsin cenazesi kesin ölüm sebebi belirlenmesi için Mugla Adli Tip Kurumuna sevk edilmek üzere Marmaris Devlet Hastanesi morguna kaldirildi.
Yüzde 85 spastik engelli oldugu ögrenilen Mahmut K.’nin ölümü ile ilgili Nöbetçi Cumhuriyet Savcisi tarafindan sorusturma baslatildi.
