Dereye Düsen 5 Yasindaki Çocuk Bogularak Hayatini Kaybetti

Ankara’da arkadasiyla oyun oynarken bos arazinin kenarindaki dereye düsen 5 yasindaki çocuk bogularak hayatini kaybetti.

Dereye Düsen 5 Yasindaki Çocuk Bogularak Hayatini Kaybetti
Olay, Polatli ilçesine bagli Karahamzali köyünde meydana geldi. Köydeki bos arazide arkadaslariyla oyun oynayan 5 yasindaki Eymen Adil Dinler, arazinin yaninda bulunan dereye gitti. Dengesini kaybeden küçük çocuk, su yüksekliginin fazla oldugu kisma düstü. Yüzme bilmeyen çocuk, düstügü yerde bogularak hayatini kaybetti. Anaokulu sinifi ögrencisi olan Eymen’in su üzerindeki cansiz bedenini kendi çabalariyla kiyiya çeken çevre sakinleri, durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Minik Eymen’in cansiz bedeni bugün topraga verilirken, ekipler tarafindan konuyla ilgili inceleme baslatildi.

“1,5 saat suyun içinde kalmis”

Olayin taniklarindan olan servis sürücüsü Ali Ceylan, “Çocuklar bu alanda top oynuyorlarmis. O da onlarin yanina gelmis. Çocuklar evlerine dönecegi zaman arkadaslarinin ölüsünü görmüsler. Daha sonra büyüklerine haber vermisler. Olay o sekilde duyuldu. Çocugun neden buraya düstügünü bilen yok. Duydugumuza göre 1,5 saat suyun içinde kalmis. Suda bir süre kaldigi tahmin ediliyor. Bizim okulumuzda anasinifi ögrencisiydi. Okuldan çiktiktan sonra tekrar toplanip buraya oyun oynamaya geliyorlar. Ailesi, ögretmenleri, bütün köy bugün feryat figan. Yürekleri yakti geçti. Bugün de ögle namazini müteakip defnedildi. 5 buçuk, 6 yaslarindaydi” dedi.

Kaynak: İHA