Bartin Üniversitesi Zonguldak'ta Yogun Ilgi Gördü

Zonguldak’ta düzenlenen “Üniversite Tanitim Günleri”ne katilan Bartin Üniversitesinin standi yogun ilgi gördü.

Bartin Üniversitesi Zonguldak'ta Yogun Ilgi Gördü
Çok sayida üniversitenin yer aldigi “Üniversite Tanitim Günleri”, Zonguldak Atatürk Anadolu Lisesi ev sahipliginde gerçeklestirildi.

Etkinlikte, Bartin Üniversitesinin standini ziyaret eden lise ögrencileri, aileleri ve rehber ögretmenlerinin sorulari Iletisim Koordinatörlügünden Ögr. Gör. Burak Ceylan tarafindan cevaplandirildi. Ayrica fuara katilan Bartin Üniversitesi ögrencisi Muhammet Can Sagiroglu “Akran Ögrenmesi” dogrultusunda tecrübelerini ziyaretçilerle paylasti.

Bartin Üniversitesinin 9 fakülte, 1 yüksekokul, 3 meslek yüksekokulu ve Lisansüstü Egitim Enstitüsünde yer alan programlar hakkinda bilgilerin verildigi fuarda, kariyer planlamasi noktasinda tavsiyelerde bulunuldu. Katilimcilara Bartin Üniversitesinin yurt disi egitim olanaklari, çift anadal ve yandal uygulamalari noktasinda sundugu firsatlar da aktarilarak, kaliteli egitim ortami, güvenli sehir, sosyal hayat ve konaklama imkânlarinin önemine vurgu yapildi.

Bartin Üniversitesinin standinin yogun ilgi gördügü “Üniversite Tanitim Günleri”nde ziyaretçilere çesitli bilgilendirici materyaller verildi.

Kaynak: İHA