IETT Otobüsü Park Halinde Bulunan Araca Çarpti Açiklamasi 2 Yarali

Atasehir’de IETT otobüsü park halinde bulunan hafif ticari araca çarpti. Çarpma esnasinda hafif ticari araca binen anne ve çocugu yaralandi. Yaralilar ilk müdahalelerin olay yerinde yapilmasi üzerine hastaneye kaldirildi.

IETT Otobüsü Park Halinde Bulunan Araca Çarpti Açiklamasi 2 Yarali
Kaza, saat 20.30 siralarinda Atasehir Kayisdagi Mahallesi Akyazi Caddesi girisinde meydana geldi. Iddiaya göre, Y. A.’nin kullandigi Kadiköy Yenidogan seferi yapan 19S numarali 34 UZ 8404 plakali IETT otobüsü Kayisdagi Caddesi’nde Akyazi Caddesine döndügü esnada cadde girisinde park halinde bulunan Fiat marka 06 HE 4750 plakali hafif ticari araca çarpti. O esnada araca binmek üzere olan F.D. adli kadin ve ismi ögrenilemeyen çocugu yaralandi. Ihbar üzerine olay yerine polis, saglik ve itfaiye ekibi sevk edildi. Saglik ekipler tarafindan ilk müdahaleleri olay yerinde yapilan 2 yarali daha sonra hastaneye kaldirildi.

Kazaya karisan IETT sürücüsü Y.A. ifadesi alinmak üzere emniyete götürüldü. Kaza yapan araçlarin kaldirilmasi üzerine trafik normal akisina döndü. Polis ekipler kaza ile ilgili çalisma baslatti.
Kaynak: İHA