Battalgazi'de Hurda Ve Atik Kagit Toplayicilari Kayit Altinda

Battalgazi Belediyesi, Malatya Valiligi’nin hurda ve atik kagit toplayicilari konusunda yayimladigi genelge çerçevesinde ilçede geçimini kagit toplayiciligi ile saglayan 315 kisiyi kayit altina alindi.

Battalgazi'de Hurda Ve Atik Kagit Toplayicilari Kayit Altinda
Battalgazi Belediyesi tarafindan halkin huzur ve güvenligi için ilçede hurda ve atik kagit toplayicilariyla ilgili düzenlemeye gidildi. Battalgazi Belediyesi Zabita Müdürlügü’ne bagli ekipler, geçtigimiz günlerde Malatya Valiligi’nin yayinladigi genelge çerçevesinde ilçe genelinde 315 hurda ve atik kagit toplayicisini kayit altina aldi. Ekipler tarafindan toplayicilara kimlik tanitim karti ve yelek teslimi gerçeklestirildi.

Hurda ve atik kagit toplayicilari, Battalgazi’de 08.00 ile 20.00 saatler disina çikamayacak, toplama esnasinda yelek ve tanitici kimlik karti tasiyacak.

Battalgazi Belediyesi Hizmet Binasi’nda kagit toplayicilarina yelek ve tanitici kimlik yaka kartlarini teslim eden Zabita Müdürlügü ekipleri, bu uygulamayla ilçede huzur ve güven ortaminin daha fazla arttirilacagini belirttiler. Toplayicilarin müracaatlari Battalgazi Belediyesi Zabita Müdürlügüne halen devam ederken, bu uygulama ile toplayicilarin çevreye zarar vermelerinin önüne geçilecek.
Kaynak: İHA