Köpek Kavgasi Kanli Bitti Açiklamasi 1 Ölü, 2 Yarali

Adana’da köpegin saldirmasindan dolayi çikan kavgada 1 kisiyi öldürdügü, 2 kisiyi yaraladigi öne sürülen zanli tutuklandi.

Köpek Kavgasi Kanli Bitti Açiklamasi 1 Ölü, 2 Yarali
Edinilen bilgiye göre olay, 15 Mayis 2021’de saat 19.00 siralarinda Seyhan ilçesi Mestanzade Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, Naim Ünal D.’nin (37) bahçesinde besledigi köpek mahalledeki çocuklara saldirdi. Bunun üzerine komsulari Naim Ünal D.’ye tepki gösterince mahalleli arasinda husumet basladi.

Olay günü ayni sokakta yasayan Ufuk Yücel (37), kardesi Kubilay Yücel (27) ile birlikte komsusu Naim Ünal D’nin evine gitti. Taraflar arasinda çikan tartismanin kavgaya dönüsmesi ile Kubilay Yücel, Naim Ünal D.’nin yanindaki arkadasi Sedat Yigit’i (21) kolundan biçakladi. Naim Ünal D. de belinden çikarttigi tabancayla ates açti. Silahtan çikan kursunlar Ufuk Yücel’in bacagina ve beline, Kubilay Yücel’in bacagina ve o sirada sokaktan geçen Ebubekir C.’nin (46) koluna isabet etti. Yücel kardesler ile Ebubekir C. kanlar içerisinde yere yigilirken, Nami Ünal D. olay yerinden kaçti. Silah seslerini duyan mahallelinin ihbari üzerine bölgeye çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Saglik görevlilerinin ilk müdahalesini yaptigi yaralilar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldirildi. Adana Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri kaçan süphelinin yakalanmasi için çalisma baslatti. Bölgedeki güvenlik kamerasi görüntülerini inceleyen polis, zanlinin izine rastlayamadi. Hastanedeki tedavileri tamamlanan yaralilar ise taburcu edildi. Evine dönen Ufuk Yücel, 6 Haziran 2021’de yeniden rahatsizlaninca yakinlari tarafindan hastaneye götürüldü. Yogun bakim ünitesinde tedaviye alinan Yücel, 2 gün sonra hayatini kaybetti. Adana Adli Tip Kurumu’nda otopsisi yapilan Yücel’in cenazesi defnedildi.

Silahli kavganin oldugu günden bu yana çalismalarini sürdüren cinayet dedektifleri, süphelinin Mestanzade Mahallesi’ndeki evine döndügünü tespit etti. Ekipler, 18 Nisan gecesi saklandigi eve düzenledigi operasyonla zanliyi gözaltina aldi. Emniyete götürülen zanli ifadesinde, “Bana sürekli küfür edip tartisma çikariyorlardi. Olay günü çikan kavgada üzerime biçakla geldiler. Ben de kendimi korumak için tabancayla ates açtim” dedi.

Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen Naim Ünal D., çikarildigi nöbetçi sulh ceza hakimligi tarafindan tutuklandi.
Kaynak: İHA