Bursa'da ''Bahar Temizligi'' Operasyonunda 29 Kisi Tutuklandi

Bursa merkezli 4 ilde hirsizlik süphelilerine yapilan es zamanli ’’Bahar Temizligi’’ operasyonunda çalinti oldugu degerlendirilen para ve ziynet esyasi ele geçirilirken 28’i kadin 41 süpheli ise gözaltina alindi. Asayis Sube Müdürlügü’nde islemleri tamamlanan 41 kisi adliyeye sevk edildi. 41 süpheliden 29’u çikarildigi mahkemece tutuklanirken 12’si adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

Bursa'da ''Bahar Temizligi'' Operasyonunda 29 Kisi Tutuklandi
Bursa Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü ekipleri, 33’ü Bursa’da olan toplam 40 evden hirsizlik yaptiklari tespit edilen süphelilerin yakalanmasina yönelik safak vaktinde ’’Bahar Temizligi’’ adi verilen operasyon düzenlendi.

Operasyon, Bursa merkezli olmak üzere Izmir, Istanbul ve Eskisehir’de çok sayida adrese es zamanli baskin yapildi. Operasyona özel harekat timleri de destek verirken kapilar koçbaslariyla kirilarak evlere girildi. Operasyonda 41 süpheli gözaltina alinirken, evlerinde yapilan aramalarda ise çalinti oldugu tahmin edilen para ve ziynet esya, pompali tüfek ve çok sayida kartus ele geçirildi.

Emniyette islemleri tamamlanan 41 kisi adliyeye sevk edildi. Çikarildiklari mahkemece 29’u tutuklanirken 12’si adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Kaynak: İHA