Sisli'de Yeralti Kablolari Yandi, Rögar Kapagi Patladi

Sisli’de yer alti kablolari yaninda rögar kapaginda patlama yasandi. Tedbir amaçli 4 bina tahliye edilirken, binada kalan yaslilarin çikarilmasina itfaiye erleri yardim etti.

Sisli'de Yeralti Kablolari Yandi, Rögar Kapagi Patladi
Sisli Dericiler Sokak’ta saat 08.30 siralarinda yer alti kablolarinda yanma meydana geldi. Yanma nedeniyle rögar kapagi patladi. Patlama nedeniyle büyük panik yasandi. Ihbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Tedbir amaçli sokakta bulunan 4 bina tahliye edildi. Binada bulunana yaslilarin çikmasi için itfaiye erleri seferber oldu. Kedisini evde unutan bir vatandas ise panik yasadi. Bosaltilan binaya giren itfaiye erleri kediyi kurtararak sahibine teslim etti.

Siddetli bir patlama oldugunu belirten Altug Eroglu, “08.30 civarinda rögar kapagi patlama meydana geldi. Siddetli bir patlama oldu, yarali yok” dedi.

Rögar kapaginin havaya uçtugunu gören bir vatandas, “Kapak firladi. Evde zaten bir ses duyuyorduk, tesadüfen cama yöneldim. Kapagin havaya firladigini gördüm. Içinden dumanlar çikti. Binayi bosalttik. Köpeklerimi de aldim” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA