105 Yasindaki Nineden Cumhurbaskani'na Duygulandiran Dua

Hemen her gün, 7’den 77’ye, her yastan ve her kesimden Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a karsi dile getirilen sevgi ve muhabbet mesajlarina dün bir yenisi daha eklendi.

105 Yasindaki Nineden Cumhurbaskani'na Duygulandiran Dua
Erzurum’un Tortum ilçesinde yasayan 100 yasindaki Yaldiz Elagöz nine, AK Parti Milletvekili Ibrahim Aydemir’in kendisini ziyareti esnasinda Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a ve ailesine duygu yüklü dualar yapti.

Kendisine Cumhurbaskani Erdogan’in özel selamlarini ileten Milletvekili Aydemir’e memnuniyetini dile getiren Yaldiz nine, yaptigi dua ile bir yandan Cumhurbaskani Erdogan’a sevgisini ve muhabbetini gösterirken diger yandan da herkesi duygulandirdi.

Yaldiz Ninenin Duasi

Çoluk-çocuk, yasli-genç, kadin-erkek hemen her kesimden siklikla dua alan Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan için Yaldiz Ninenin yaptigi dua söyle:

“Yerde karincalar, havada kuslar, magripler, mesripler, ehl-i dinler, ehl-i islamlar, gaziler, sehitler, müridler, evliyalar, enbiyalar, bütün mahlukatlar Tayyip’e yardim etsin. Hizir yoldasi olsun. Mevlam arkadasi olsun, hangi dagdan asarsa yolu açik olsun. Allah hepinize mutlu günler versin, onu da bir daha kazandirsin, iki de kazandirsin. Allah oglunu, usagini gadadan beladan, seytan serrinden, esvapli serrinden, münafik serrinden emin ede. Allah kötü insanlarin serrinden emin ede”.

Yüz bes degil yüz, yüz!

Bu arada duadan sonra Milletvekili Aydemir Yaldiz nineyi orada bulunanlara tanitirken, “ablamiz 105 yasinda, belki daha fazla...” derken, Yaldiz Ninenin sözü kesip “yüz, yüz” diye uyarida bulunmasi etraftaki herkese tebessüm ettirdi.
Kaynak: İHA