Karabük Üniversitesi Senatosu Yenice'de Toplandi

Yenice Belediye Baskani Zeki Çayli ve Yenice Fakülte Yüksekokul Derneginin girisimleri ile Karabük Üniversitesi Senatosu Yenice’de toplandi. Senato Üyelerine, Yenice Fakülte Yüksekokul Dernegi tarafindan Ihlamur Teras Tesislerinde iftar yemegi ikraminda bulunuldu.

Karabük Üniversitesi Senatosu Yenice'de Toplandi
Karabük Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Refik Polat, rektör yardimcilari ve senato üyelerinin katildigi Karabük Üniversitesi Senatosu toplantisini, Yenice Meslek Yüksekokulunda yapti. Senato daha sonra Yenice Fakülte Yüksekokul Dernegi tarafindan senato adina düzenlenen iftar programina katildi.

Üniversite senatosunu Yenice’de agirlamaktan duydugu memnuiyeti ifade eden Belediye Baskani Zeki Çayli , “ Karabük Ünivertesi’nin güzide toplulugunu ilçemizde agirlamaktan, sizlerle burada bir arada olmaktan çok mutluyuz. Yenice Belediyesi olarak Karabük Üniversitesi ile her alanda isbirligine, Yenice Meslek Yüksekokulunun gelismesi için üzerimize düsen vazifeyi yapmaya haziriz.” dedi.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Refik Polat yaptigi konusmada, “Bizleri agirlayan Belediye Baskanimiz Zeki Çayli, Yenice Fakülte Yüksekokul Dernegi Baskanimiz Mücahit Toprak ve yönetim kuruluna, esnaflarimiza misafirperverlikleri için çok tesekkür ediyoruz. Yenicelilerin yeni bölümler açilmasi için istekli olduklarini hep söylüyoruz. Yeniceliler, Yüksekokullarina da sahip çikiyorlar” dedi.

Yenice Fakülte Yüksekokul Dernegi Baskani Mücahit Toprak ise, “Yenice Meslek Yüksekokuluna yeni bölümler açilmasini arzu ediyoruz. Yenice olarak buna haziriz. Yenice Meslek Yüksekokulu ilçemizin gelismesi için büyük bir firsat. Bizler dernek olarak bu firsati degerlendirmeye çalisiyoruz. Ögrenci potansiyelinin ilçemizde artmasi basta esnaflarimiz olmak üzere vatandaslarimiza katki saglayacak.” dedi.

Kaynak: İHA