Kocasinan Belediyesi'nde 16 Adet Tasinmaz Ihale Ile Satildi

Kocasinan Belediyesi, 16 adet villa arsasi için düzenlenen ihalelerde toplam 14 Milyon 395 bin TL gelir elde etti. Yapilan yatirimlarla Kocasinan’in daha çok degerlendigini ifade eden Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, hizmetlerle ilçe sakinlerinin refah düzeyinin ve yasam kalitesinin daha da artirilmasi için gayret ettiklerini söyledi.

Kocasinan Belediyesi'nde 16 Adet Tasinmaz Ihale Ile Satildi
Belediye Meclis salonunda encümen huzurunda açik artirma usulüyle gerçeklestirilen ihalelerde, Erkilet Ertugrulgazi Mahallesi’nde 11 adet villa arsasi ile Erkilet Generalemir Mahallesi’nde 5 adet villa arsasi olmak üzere toplam 16 tasinmaz satisa sunuldu. “Hayirli olsun” dilekleriyle ihalenin açilisini yapan Baskan Çolakbayrakdar ile katilimcilar arasinda zaman zamanpazarliklar yasandi. Ihalede konusan Baskan Çolakbayrakdar, sunlari kaydetti:

“Bölgemizin ve sehrimizin kalkinmasi, Kocasinan’imizin daha da güzellesmesi için gayret gösteriyoruz. Yeni Kocasinan´da mekan sahibi olan vatandaslarimiza hayirli olsun diyorum. Ihalelerden elde ettigimiz gelir daha iyi ve daha kaliteli hizmetler olarak vatandaslarimiza geri dönüyor. Elde edilen her kurus, Kocasinan sakinlerinin yasam kalitesinin artmasina ve ilçenin ayni zamanda ülkemizin ekonomisinin büyümesine de katki saglayacaktir. Bu vesileyle hem Kocasinan sakinlerine hem de tasinmazlari alan vatandaslarimiza hayirli ugurlu olsun.”

Kocasinan Belediyesi, ihalelerde toplam 14 Milyon 395 bin TL gelir elde etti. Ayrica Kocasinan Belediyesi’ne ait Erkilet Generalemir Mahallesi’ndeki 497 ada 17 parsele ait villa arsasinin satisi ise iki hafta içerisinde sonuçlandirilmak üzere pazarliga birakildi.
Kaynak: İHA