Ordu'da Kiz Arkadasini Öldüren Sahis Adliyeye Sevk Edildi

Ordu’da birlikte yasadigi kadini bogarak öldüren zanli, emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi. Zanli adliyeye sevki esnasinda, “6 senemi verdim, beni aldattigi için yaptim” dedi.

Ordu'da Kiz Arkadasini Öldüren Sahis Adliyeye Sevk Edildi
Olay, Altinordu ilçesine bagli Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dün gece Sinan S. (36), dogum gününü kutlamak için kiz arkadasi Eda Evli (22) ile yasadigi evde bulustu. Iddiaya göre, alkol alan çiftin arasinda sabaha karsi tartisma çikti. Bu sirada Eda Evli, polisi aramak istedi ancak çantasini Sinan S.’nin aracinda unuttugu için arayamadi. Sinan S.’nin cep telefonuna Kadin Destek Uygulamasi’ni (KADES) indiren Eda Evli’nin butona basmasi sonucu olay yerine polis ekipleri intikal etti. Ekipler, olay yerine geldiklerine eve camdan girerek, genç kadini yerde yatar vaziyette buldu.

Bogazindan ip benzeri bir cisim ile bogulan kadini bulan ve durumun 112’ye bildirilmesi üzerine olay yerine gelen saglik ekipleri, genç kadinin agir yarali oldugunu belirledi. Olay yerinde ilk müdahalenin ardindan Ordu Devlet Hastanesi’ne kaldirilan kadin, burada yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Zanli ise polis ekipleri tarafindan olayi gerçeklestirdigi evde gözaltina alindi.

“Beni aldattigi için yaptim”

Sabah saatlerinde gözaltina alinan ve Ordu Il Emniyet Müdürlügü’ndeki islemleri tamamlanan cinayet zanlisi Sinan S., alinan saglik raporunun ardindan adliyeye sevk edildi. Bu esnada basin mensuplarinin "Pisman misiniz?" sorusuna "Evet" yanitini veren Sinan S., sonrasinda ise yine gazetecilerin sorusu üzerine "6 senemi verdim. Beni aldattigi için yaptim” ifadelerini kullandi.

Sinan S.’nin adliyedeki islemleri sürüyor.
Kaynak: İHA