Çekmeköy'de Tekel Bayisinde Perdeleme Yöntemiyle Içki Çalan Sahislar Kamerada

Çekmeköy’de farkli tarihlerde girdikleri tekel bayisinde “perdeleme” yöntemiyle alkollü içki çalan sahislar, is yerini yaklasik 38 bin TL zarara ugratti. Sahislari yakalamak için yapilan çalismalar sonucunda, ikisi 18 yasindan küçük olan 4 sahis yakalandi. Sahislarin alkollü içkileri montlarinin içine saklayarak çaldiklari anlar kameraya yansidi.

Çekmeköy'de Tekel Bayisinde Perdeleme Yöntemiyle Içki Çalan Sahislar Kamerada
Çekmeköy’de 8 Mart Sali günü saat 23.20 siralarinda Mimar Sinan Mahallesindeki tekel bayii olarak faaliyet yürüten bir is yerinde hirsizlik yapilmasi üzerine Çekmeköy Ilçe Emniyet Müdürlügü görevlileri harekete geçti. Olayla ilgili çalisma yürüten ve is yerindeki güvenlik kameralarini inceleyen polis, farkli tarihlerde dükkana giren 4 sahsin perdeleme yöntemiyle alkollü içki çaldiklarini, sahislardan bazilarinin is yeri çalisanini oyalarken digerlerinin de içkileri montlarinin içerisine sokarak çaldiklarini tespit etti.

Çaldiklari içkilerle is yerini yaklasik 38 bin TL zarara ugratan F.Y.Ç., K.B. ve yasi küçük A.E. ve M.E.Ç. adli sahislar, 12 Mart tarihinde yakalandi. Yakalanan ve "isyerinden hirsizlik" suçundan adli islem yapilan süpheli sahislar hakkinda, sevk edildikleri adli makamlarca adli kontrol hükümleri uygulandi.

Sahislarin tekel bayisinde perdeleme yöntemiyle alkollü içki çaldiklari anlar güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde 4 sahistan ikisi is yeri çalisanini kasada oyaliyor. Diger bir sahis ise arkadasinin önünü kapatiyor, baska bir sahis da çaldigi içki sisesini montunun içerisine sakliyor.
Kaynak: İHA