Baskan Gürün, Belediyeden Emekli Isçi Ve Memurlarla Bir Araya Geldi
Baskan Dr. Osman Gürün, 2014 yilindan bu güne kadar Mugla Büyüksehir Belediyesinde çalisip emekli olan isçi ve memurlar ile Türkan Saylan Çagdas Yasam Merkezinde bir araya geldi. Mugla Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Osman Gürün emekli mesai arkadaslarina tesekkür plaketi verdi. Düzenlenen etkinlikte emekli olan isçi ve memurlar çalistiklari dönemde ki anilarini anlatti.

Etkinlikte konusan Mugla Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Osman Gürün, emekli personel ile birçok zorlugu birlikte yasadiklarini, Büyüksehir Belediyesinin kurulusunda omuz omuza çalistiklarini söyledi.
Baskan Gürün, “Bir hikâyenin ana aktörleri olarak önemli bir zaman dilimi içerisinde görev yapmis, zamani geldigi için emekli olmus arkadaslarimizsiniz. Belediyede yeni baslayan arkadaslarimizin rehberi, siz emekli olan arkadaslarimizdir. Mugla Büyüksehir Belediyesi olarak Türkiye çapinda degerlendirme yaptigimizda çok önemli bir yerde oldugumuzu rahatlikla söyleyebilirim. Ilk Büyüksehir olusumuzda sikintilar yasadik. Bu güne kadar Mugla Büyüksehir Belediyemizden 367, MUSKI’den de 251 arkadasimiz emekli oldu. Toplam 618 arkadasimiz emekli oldu. Belediyeden emekli olan arkadaslarimizla zaman zaman bir araya gelmeye devam edecegiz” dedi.
