Gelin Ve Damadin Etrafinda Drift Atan Sürücüye 'Bas Döndüren' Ceza

Antalya’da dügün konvoyunda trafigi durduran sürücü gelin ve damadin etrafinda drift yapti. Görüntüler sonrasi harekete geçen trafik polisleri, sürücüye 9 bin 125 TL para cezasi kesti, 2 ay ehliyetine el koydu.

Gelin Ve Damadin Etrafinda Drift Atan Sürücüye 'Bas Döndüren' Ceza


Kepez ilçesi Habipler Mahallesi 5619 Sokak ile Elmali Hamdi Yazir Caddesi kesisiminde meydana gelen olayda, dügün konvoyunda bulunan bir kisi kavsakta trafigi durdurdu. Sürücü daha sonra gelin ve damadi asagi indirerek etrafinda uzun süre drift atti. Gelin ve damadin büyük tehlike atlattigi o anlar cep telefonu kamerasi tarafindan kayda alindi. Çevrede bulunan diger kisiler ise yasanilanlara tepki vermek yerine o anlari izlemekle yetindi. Sosyal medyada çekilen görüntüler çok sayida kisi tarafindan izlendi.

9 bin 125 TL para cezasi, 2 ay ehliyetine el konuldu

Olayin basina yansimasinin ardindan harekete geçen Trafik Denetleme Sube Müdürlügüne bagli ekipler, araç sürücüsünün Musa K. oldugunu tespit etti. Bulundugu adreste yakalanan sürücü Musa K., drift attigi için 9 bin 125 TL para cezasina çarptirilip, ehliyetine de 2 ay el konuldu.
Kaynak: İHA