'Biz Bir Takimiz' Diyerek Kendilerini Gelistiriyorlar

Gençlerin bir araya gelerek spor etkinlikleri ile kendilerini gelistirmelerini amaçlayan "Biz Bir Takimiz" projesinde Malatya’da Melekbaba Ortaokulu ve Barguzu Ortaokulu ögrencilerinden olusan toplam 44 kisi katiliyor.

'Biz Bir Takimiz' Diyerek Kendilerini Gelistiriyorlar
Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan yürütülen "Biz Bir Takimiz" projesinde, farkli sosyo kültürel arka plana sahip gençlerin spor yoluyla bir araya getirilerek toplumda farkli kültürler arasinda karsilikli saygi ve güven ortaminin olusturulmasi, spor yoluyla sosyal uyumun saglanmasi, gençlerin kendisini ve karsisindakini taniyarak güçlendirilmesi ve birlikte yasama kültürünün gelistirilmesi hedeflendi.

Malatya dahil 24 ilde baslatilan ve 1 Eylül 2022 tarihinde sona erecek olan "Biz Bir Takimiz" projesi çerçevesinde, Milli Egitim Bakanligi’na bagli farkli okullarda egitim gören 6.ve 7. siniflardaki kiz ve erkek ögrencinin seçilen egitmenlerin gözetiminde, 14 hafta boyunca katilacaklari spor ve sosyal uyum egitimleri veriliyor.

Egitimlerin ardindan kardes sehir Çanakkale ile birlikte farkli bir sehirde bir araya gelinecek. Böylelikle ortak bir tanisma ve etkinlik kampindan olusan "Biz Bir Takimiz" projesine, Malatya’da Melekbaba Ortaokulu ve Barguzu Ortaokulu ögrencilerinden olusan toplam 44 kisi katiliyor.
Kaynak: İHA