10 Dükkanin Ve 3 Tirin Küle Döndügü Yangin Böyle Çikti

Kayseri’nin Melikgazi ilçesindeki nakliyeciler sitesinde 10 dükkan ve 3 tirin küle döndügü yanginin ilk anlarinin görüntüsü ortaya çikti. Alevlerin gökyüzüne yükseldigi ve patlamalarinda yasandigini yangin 16 itfaiye araci ve 47 itfaiye personelinin müdahalesi ile 4 saatte tamamen kontrol altina alindi.

10 Dükkanin Ve 3 Tirin Küle Döndügü Yangin Böyle Çikti
Edinilen bilgiye göre, ilçeye bagli Anbar Mahallesi’nde bulunan nakliyeciler sitesinde bir dükkanda henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayi yangin çikti. Yangin kisa sürede büyürken dükkanin bitisiginde bulunan 9 farkli dükkana ve 3 tira da siçradi. Ihbar üzerine bölgeye çok sayida itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alirken, itfaiye ekipleri de yangina müdahale etti. 16 itfaiye araci ile 47 itfaiye personeli yangini söndürmek için yogun çaba sarf etti. Kayseri Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Daire Baskani Mustafa Kizilkan’in sevk ve idaresinde müdahale edilen yangin, 4 saatte tamamen söndürülerek kontrol altina alindi.

Yangin böyle çikti

Öte yandan, 10 dükkanin ve 3 tirin küle döndügü yanginin ilk basladigi anlarinin görüntüleri ortaya çikti. Bir dükkanda baslayan yanginin kisa sürede büyüyerek diger dükkanlara ve tirlara siçradigi görüldü.

Amatör kameralara tarafindan kaydedilen yanginda zaman zaman patlamalarda meydana geldi.

Ayrica, yanginin ardindan site içerisinde genis çapta maddi hasar meydana geldi. Yanginin biraktigi enkaz, gün agarinca ortaya çikti.
Kaynak: İHA