Baskan Seçer Açiklamasi 'En Kötü Gününüz Böyle Olsun'

İçel Büyüksehir Belediye Baskani Vahap Seçer ve esi Meral Seçer, Büyüksehir Belediyesinin Sevgililer Günü etkinlikleri kapsaminda, Sosyal Hizmetler Dairesi bünyesinde hizmet veren emekli evi üyelerinin ‘Gönülden Sesler Korosu Konseri’ni dinledi.

Baskan Seçer Açiklamasi 'En Kötü Gününüz Böyle Olsun'
Büyüksehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayi’nda düzenlenen konseri, Baskan Seçer ve Meral Seçer’in yani sira Meclis üyeleri, Büyüksehir Belediyesi bürokratlari ile daire baskanlari, emekli evi üyeleri ve çok sayida vatandas dinledi. Emekliler konserde seslendirilen birbirinden güzel sarkilarla keyifli bir aksam geçirdi, gönüllerince eglendi.

Çok güzel bir konser oldugunu belirten Baskan Seçer, "Gayet güzel geçiyor degil mi? Ben biraz geç katildim. Önce sanatçilarimizdan özür diliyorum. İçel genis bir sehir. Mut’taydim ben. Ancak yetisebildim ama esim de söyledi gerçekten çok güzel geçiyor. Çok harika. Çok da güzel hazirlanmissiniz. Kutluyorum sizleri. Sizlerin de zevk aldiginizi görüyorum. Biraz da sizlere borçluyum. Uzun süredir ziyaret etmek istiyordum ama burada kismet oldu sizlerle bir arada olmak. Insallah siz degerli büyüklerimizle her zaman, her ortamda birlikte oluruz. Özellikle hep mutlu ortamlar olsun, öyle arzu ediyoruz. Kötü günlerimiz olmasin. En kötü günümüz böyle olsun” dedi.

Seçer çifti, konserin son sarkisi olan ‘Tel Tel Taradim’ isimli parçayi koro ile birlikte seslendirdi. Baskan Seçer, Sef Zeynep Özel’e tüm sanatçilar adina çiçek, koroda yer alan emekli evi üyelerine de tesekkür belgesi verdi. Daha sonra bir emekli evi üyesi tarafindan da Meral Seçer’e hediye takdimi yapildi.
Kaynak: İHA