Cumhurbaskanina Sifa Niyetine Organik Köy Ürünleri Gönderdi

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a, Rizeli hemsehrisi sifa niyetine içerisinde kestane balinin da yer aldigi organik köy ürünlerinden olusan koli hazirlayip gönderdi.

Cumhurbaskanina Sifa Niyetine Organik Köy Ürünleri Gönderdi
Rize’nin Güneysu ilçesinde sarküteri magazasi isleten Selçuk Firat, haberlerde Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ve esi Emine Erdogan’in Covit-19 testinin pozitif çiktigini ögrendi. Firat, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ve esi Emine Erdogan’a, kestane bali, misir unu, peynir, tereyagi ve findik gibi organik köy ürünlerinin bulundugu bir koli hazirladi. Firat hazirladigi koliyi, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a iletmesi için AK Parti Güneysu Ilçe Baskani Mehmet Akif Karsli’ya teslim etti.

Cumhurbaskanina sifa niyetiyle organik köy ürünlerini gönderdigini belirten Firat, “Rize Güneysu’da, Cumhurbaskanimizin memleketinde bir esnafim. Organik kestane balimiz, misir unumuz, muhlamalik peynirimiz, köy tereyagimiz ve bir miktar findigi sifa olmasi niyetiyle kendisine gönderiyoruz. Insallah kabul buyurur. Cumhurbaskanimiza hemserileri olarak geçmis olsun dileklerimizi iletiyoruz. Baba ocagindan selamlar diyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA