D-100'De Aracin Çarptigi Yaya Hayatini Kaybetti

Sakarya’nin Serdivan ilçesi D-100 kara yolunda meydana gelen trafik kazasinda aracin çarptigi yaya hayatini kaybetti. Mahalleli ise birçok kazanin oldugu bölgeye bir süre önce yapilan ancak henüz faaliyete geçirilmeyen trafik isiklari için tepkilerini dile getirdi.

D-100'De Aracin Çarptigi Yaya Hayatini Kaybetti
Kaza, D-100 kara yolu Serdivan ilçesi Yukaridereköy Mahallesi girisindeki kavsak mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kocaeli istikametine dogru seyir halinde olan ve sürücüsünün ismi henüz ögrenilemeyen 41 KA 090 plakali araç yolun karsisina geçmek isteyen H.A. (75) isimli vatandasa çarpti. Çarpmanin etkisiyle yere savrulan vatandas kanlar içinde kaldi. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulasan saglik ekiplerince agir yaralanan vatandasa ilk müdahalesi bölgede yapildi. Saglik ekiplerince dakikalarca olay yerinde müdahale edilen yarali, ambulansla hastaneye kaldirildi. Vatandasin hastane yolunda hayatini kaybettigi, kazaya karisan araç sürücüsünün ise gözaltina alindigi ögrenildi.

Öte yandan, daha öncesinde birçok farkli kazanin da meydana geldigi bölgedeki mahalleli ise bir süre önce yapilan ancak henüz faaliyete geçirilmeyen trafik isiklari için tepkilerini dile getirdi. Kaza ile ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA