MHP'nin 'Komsum Nasilsin?' Ziyaretleri Gönül Köprüsüne Dönüstü

Milliyetçi Hareket Partisi, ülke genelinde baslattigi “Komsum Nasilsin?” temali ziyaret programiyla hanelerin nabzini tutmaya devam ediyor. MHP Yildirim Ilçe Teskilati da program çerçevesinde baslattiklari ev ziyaretleri ile vatandaslarla daha yakindan temasa geçiyor.

MHP'nin  'Komsum Nasilsin?' Ziyaretleri Gönül Köprüsüne Dönüstü
MHP Yildirim Ilçe Baskani Kadir Tasçi, “Komsum Nasilsin” programinin amacina yönelik olarak sunlari söyledi: “2023 seçimlerine gidilirken, Cumhur ittifakinin hedeflerinin ve muhalefetin tutumunun vatandaslarla daha yakindan paylasilmasi amaçlanmaktadir. Yaptigimiz ev bulusmalarimizda vatandaslarimiza MHP’nin politikalari, Cumhur Ittifakinin hedefleri anlatilirken; vatandaslarimiz da yasadiklari sorunlari, talep ve önerilerini dile getiriyor. Sohbet gündeminde ekonomiden, terörle mücadeleye, iç ve dis politikadan muhalefet partilerinin tutumuna kadar ülke ve dünya gündemindeki çesitli konular ele aliniyor “

“Sokak sokak hane hane gezecegiz”

“Yaklasan 2023 seçimlerinin Türkiye için neden bu kadar önemli oldugunu; cadde cadde sokak sokak hane hane gezerek vatandaslarimiza anlatacagiz” diyen MHP Yildirim Ilçe Baskani Kadir Tasçi, “Komsum Nasilsin?“ ziyaretlerinin seçimlere kadar Yildirimin bütün mahallelerinde es zamanli olarak devam edecegini belirtti.

Tasçi, “Yildirimin tüm mahallelerinde daha evvel saha çalismasi yaptigimiz için, mahalle sakinlerimizin evlerine daha kolay misafir olmanin avantajini yakaladik ve bunu en iyi sekilde degerlendirmeye çalisiyoruz. Bu ziyaretlerimiz gönül köprülerine dönüsüyor, gerek toplanti talebinde gerekse partimize yönelik üyelik talebinde özellikle de kadin üyelik talebinde önemli bir artis var.” dedi.

Kaynak: İHA