Küçükçekmece'de Camdan Kafasini Çikaran Adam Kursun Yedi

Küçükçekmece’de çikan silahli çatismanin ardindan bir kadini sokakta döven sahsa bakan adam kursunlarin hedefi oldu. Kafasina kursun gelen Serkan Balkan “Asagidan dayak yiyen kadin seslerini duydum. Pencereyi bir açtim, kafami uzatir uzatmaz kursunu yemem bir oldu. Direk bana ates etti, bana ates ederken gördüm” ifadelerini kullandi.

Küçükçekmece'de Camdan Kafasini Çikaran Adam Kursun Yedi


Olay, dün aksam saat 23.30 siralarinda Küçükçekmece Tevfikbey Mahallesi’nde yasandi. Iddiaya göre, aralarinda husumet bulunan iki grup arasinda silahli çatisma çikti. Çatisma sonrasinda taraflar olay yerinden ayrildi. Çatismanin ardindan bu kez olaya karisan sahislardan biri, bir kadini sokakta dövmeye basladi.

Disaridaki sesleri duyan Serkan Balkan isimli vatandas ise konuyu ögrenmek için camdan disari bakti. Sokakta kadini döven sahis, Balkan’in kendilerine baktigini görüp sinirlenerek ates etti. Süphelinin siktigi mermi Balkan’in agzina isabet ederek, kulaginin arkasindan çikti. Balkan, ne oldugunu anlamadan kanlar içinde kalirken, olayin taraflari ise kaçti. Ambulans beklemek için sokaga çikan yarali Serkan Balkan, o sirada oradan geçen bir motokurye tarafindan hastaneye kaldirildi. Hayatinin sokunu yasayan Balkan, karakola gidip sahislardan sikayetçi oldu.

“Gruplar baska mahallede tekrar çatisti”

Yaklasik yarim saat sonra husumetli gruplar, Inönü Mahallesi’nde tekrar çatisti. Kimsenin yaralanmadigi olayda bölgeye çok sayida polis sevk edildi. Polis ekipleri yaptiklari incelemenin ardindan gruplarin yakalanmasi için genis çapli çalisma baslatti.

“Kafami çikardigim gibi ates edildi”

Kafasini çikarmasiyla mermi yedigini anlatan yarali Serkan Balkan, “Saat 23.30 gibi isten gelmistim, çay içiyordum. Asagidan dayak yiyen kadin seslerini duydum. Pencereyi bir açtim, kafami uzatir uzatmaz kursunu yemem bir oldu. Sabaha kadar da hastaneydim. Durumum iyi çenem kirik, 5 tane disim kirik, ameliyat olacagim, onun sirasini bekliyorum. Tanimiyorum, asagida oturan ve sürekli taskinlik yapan tipler ama birebir tanimiyorum. Direk bana ates etti, bana ates ederken gördüm. Bana ates edenin yaninda iki kisi daha vardi. Ama yüzünü göremedim, sadece bana nisan alip ates ettigini gördüm, dayak yiyen kadinlar da vardi. Apar topar içeri girip, can havliyle hastaneye gittim” dedi.



“Motokurye beni hastaneye yetistirdi”

Sahislardan sikayetçi oldugunu anlatan Balkan, “Kursun direk dudagimdan girdi, dislerimi kirdi, çenemi parçaladi ve kulagimin arkasindan çikti. Siyirma degil, tamamen içerden gitti. Baya ambulans aradik gelmeyince, sokaktan geçen motokurye beni hastaneye götürdü, beni yetistirdi” diye anlatti.

“Vukuatlari hiçbir zaman bitmiyor mahalle sikayetçi”

Grubun mahalleye sürekli rahatsizlik verdigini belirten ve ismini vermek istemeyen esnaf, “Saat 00.00 civarlarinda silah sesleriyle balkona çiktim. Bizim mahalledekiler kendi aralarinda kavga etmisler. Silahli çatisma olmus. Daha sonra polisler müdahale etmeye geldiler. Hiçbir zaman vukuatlari eksik olmuyor. Tüm mahalle sakinleri onlardan sikayetçi, bildigim kadariyla onlardan yarali yok” dedi.

Olayla ilgili baslatilan sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA