Invamed Ve Artven'den Saglik Alaninda Dev Anlasma

Yerli kaynaklarla üretilen damar açma robotu ve yardimci periferik arter ürünlerinden Extender, TemREN, Jaguar, AngioTen ve Dolphin’in tek yetkili Türkiye Distribütörü "Artven Saglik" oldu.

Invamed Ve Artven'den Saglik Alaninda Dev Anlasma
Yerli kaynaklarla üretilen damar açma robotu ve yardimci periferik arter ürünlerinden; Extender, TemREN, Jaguar, AngioTen ve Dolphin’in tek yetkili Türkiye Distribütörü, Artven Saglik oldu. Invamed’den yapilan açiklamada görüslerine yer verilen Invamed Yönetim Kurulu üyesi Oguz Dinç, “Invamed 60 bin metrekarelik alaniyla Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nin ise en büyüklerinden biri olan üretim kampüsünde, 80’den fazla ülkeye ihracat gerçeklestiriyoruz. Türkiye’de daha önce üretilmeyen tibbi cihaz teknolojilerinde öncü olarak, toplam 16 tip bransinda 100 bine e yakin farkli ürün üretiyoruz. Ayni zamanda National Aeronautics and Space Administration (NASA) tedarikçisi olan Invamed’in, Global Healthcare Pharmaceuticals (GHP) tarafindan Vasküler Tibbi Cihaz Üretiminde tüm dünyada birincilik ödülü bulunuyor. Hayati öneme sahip olan damar açma robotumuz ve yardimci periferik arter ürünlerinden; Extender, TemREN, Dolphin, Jaguar ve AngioTen için, uzun senelerdir birlikte basarilara imza attigimiz Artven Saglik ile yaptigimiz bu son güzel is birligi ile Türkiye’nin tek yetkili distribütörlügünü üstlendiklerini paylasmaktan mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandi.

Artven Saglik ortaklarindan Yunus Yildirim da yaptigi açiklamada, “Invamed ile birlikteligimiz uzun yillara dayaniyor. Türkiye’de baska üreticisi olmayan bu tibbi cihazlar, uzun yillardir ülkemize yurt disindan gelmekteydi. Invamed firmasi inovatif teknoloji üssü olarak bilinen üretim tesisinde, dünya sagligina önemli katkilar saglayan; Kalp-Damar Cerrahisi, Girisimsel Nöroradyoloji, Cerrahi Onkoloji, Beyin Cerrahisi basta olmak üzere pek çok farkli tip bransinda yüksek teknolojik girisimsel tibbi cihazlar tasarlayip üretiyor. Invamed tarafindan üretilen bu tibbi cihazlar ile disa bagimliligimizin önemli ölçüde azalmis oldu. Yerli üretim olmasi sebebiyle ithal muadillerine göre çok avantajli oldugu için ülke ekonomisine katkisinin yadsinamaz derecede yüksek ve yapmis oldugumuz anlasma nedeniyle mutlu olduk, Anlasma ülkemiz ve bizler için hayirlara vesile olsun” seklinde konustu.

Kaynak: İHA