Muradiye'de 4 Bin 500 Ögrenciye Günce 3 Çesit Sicak Yemek Destegi Yüzleri Güldürdü

VAN – Van’in Muradiye Milli Egitim Müdürlügü, ilçede egitim gören 4 bin 500 ögrenciye her gün sicak yemek hizmeti veriyor.

Muradiye'de 4 Bin 500 Ögrenciye Günce 3 Çesit Sicak Yemek Destegi Yüzleri Güldürdü
Muradiye Milli Egitim Müdürlügü, ilçede egitim gören 4 bin 500 ögrenciye her gün sicak yemek hizmeti veriyor. Kandahar Ilkokulu ögrencileri, yapilan hizmetten memnun kaldiklarini dile getirdi. Ilçe Milli Egitim Müdürü Yüksel Zorlu, yaklasik 4 bin 500 ögrenciye ücretsiz yemek hizmeti verdiklerini söyledi.

Zorlu, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in riyasetinde Milli Egitim Bakanliginin önderliginde hizli bir sekilde sosyal politikalar yürütüldügünü belirterek, Milli Egitim Bakanligi tarafindan okullarimizda ögrencilerimize tasima çerçevesinde ögrenecegimize sicak yemek verilmektedir. Biz de ilçe milli egitim müdürlügü olarak ilçemizde 3 bin 200 tasimali ögrencimize, bin 300 ögrencimize de Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi çerçevesinde sicak yemek vermekteyiz” dedi.



“Ögrencilerimize 3 çesit yemek veriyoruz”

Ögrencilere günde üç çesit yemek verdiklerini ifade eden Zorlu, “Biz Ilçe Milli Egitim Müdürü olarak her gün bu yemeklerimizi kurum müdürümüzle birlikte denetliyoruz. Çocuklarimizin bu yemeklerden faydalanmasi için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Üretim asamasindan tasimasina, çocuklarin hizmetine sunulmasindan bütün asamalarda biz denetimlerimizi sürdürüyoruz. Çok kaliteli ev yemegini arattirmayacak kurumumuzda hazirlamis oldugumuz yemeklerimiz anne sicakligini hissettirecek. Anne eli degmis gibi çocuklarimizin hizmetine sunulmaktadir. Bu anlamda da biz kurumumuz olarak, personellerimize, idareci arkadaslarimiza ve çalisanlarimiza çocuklarimiza bu güzel hizmetlerinden dolayi tesekkür ediyoruz. Amacimiz devletimizin sefkat elini en ücra kösedeki çocuklarimizin yüreginde hissedecek sekilde ulastirabilmektir. Çocuklarimiz bu imkanlardan faydalandiklari için son derece mutludurlar. Velilerimiz ve çocuklarimiz bu anlamda bizlere tesekkür ediyorlar. Bizim sahsimizda devlete tesekkür ediyorlar. Biz de onlarin hizmetinde her zaman çalisiyoruz. En güzel sekilde en iyi hizmeti onlara sunmak iç buralardayiz. Amacimiz çocuklarimizin saglikli bir sekilde, saglik bir ortamda ve saglikli bir beslenme ihtiyacini gidermektir. Kurumdaki bütün arkadaslarimiza sükranlarimizi sunuyoruz” dedi.

Kandahar Ilkokulu ögrencileri Esmaray Gümüs ile Sümeyye Gümüs, yapilan yemeklerin lezzetli olduklarini dile getirirken hizmetten memnun kaldiklarini söylediler.
Kaynak: İHA