Kadinin Agzini Kapatip Çantasini Gasp Eden Zanli Tutuklandi

Adana’da sabah ise giden kadina arkadan yaklasip agzini kapatarak, içinde 2 bin lira ve 2 çeyrek altin olan çantasini gasp eden zanli, polisin çalismasi sonucu yakalanip tutuklandi.

Kadinin Agzini Kapatip Çantasini Gasp Eden Zanli Tutuklandi
Olay, 28 Kasim’da sabah saatlerinde Seyhan ilçesi Ahmet Remzi Yüregir Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, ise gitmek için evinden çikan Leyla A.’yi (48) sokakta takip eden bir kisi, kadinin arkasindan yaklasti. Süpheli, arkasindan sarildigi Leyla A.’nin kolundaki çantayi almaya çalisinca, kadin bagirarak yardim istedi. Süpheli ise eliyle kadinin agzini kapatip, çantayi da alarak kaçti. Çevredekilerin yardimina kostugu Leyla A.’nin ihbariyla, olay yerine Gasp Büro Amirligi ekipleri sevk edildi. Kaçis güzergahindaki güvenlik kamerasi görüntülerini inceleyen polis, süphelinin ‘hirsizlik’ ve ‘uyusturucu madde kullanma’ suçlarindan 21 kaydi bulunan Aykut D. (23) oldugunu tespit etti. Polis, zanlinin içindeki 2 bin TL ile 2 çeyrek altini aldigi çantayi arkadasi Mert Y.’ye (26) verdigini belirledi. Bu tespitler üzerine harekete geçen polis, zanlilari saklandiklari adrese yapilan baskinlarla yakaladi. Emniyete götürülen zanlilardan Aykut D., hakkindaki suçlamayi kabul etti.

Diger süpheli Mert Y.’nin ise ifadesinde, “Aykut uyusturucu almasi gerektigini, hirsizlik yapacagini söyledi.

Olay sabahi ise elinde çantayla kosarak yanima geldi. Ben de çantayi atip, kaçtim” dedi.

Islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen Aykut D. tutuklandi, Mert Y. ise adli kontrol sartiyla tutuksuz yargilanmak üzere serbest kaldi.
Kaynak: İHA