Eda Ve Metin Özülkü Çifti Üsküdar'da 90'Lar Rüzgari Estirdi

Kültür ve sanat etkinlikleri ile birbirinden degerli isimlerin vatandasla bulusmasina öncülük eden Üsküdar Belediyesi 90’li yillarin son temsilcilerinden Eda ve Metin Özülkü çiftini Üsküdarlilar ile bulusturdu. Renkli anlarin yasandigi konsere vatandaslar yogun ilgi gösterdi. Vatandaslar sahnelerin sevilen çiftinin sarkilarina eslik ederek doyasiya eglendi.

Eda Ve Metin Özülkü Çifti Üsküdar'da 90'Lar Rüzgari Estirdi
Üsküdar Belediyesi, kültür ve sanat dünyasinin yasayan efsanelerinden Eda ve Metin Özülkü çiftini Üsküdarlilar ile bulusturdu. Baglarbasi Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde Eda Özülkü ile Metin Özülkü 90’lardan bugüne uzanan genis repertuvarlariyla vatandaslara nostalji dolu bir aksam yasatti. Renkli anlarin yasandigi konsere vatandaslar yogun ilgi gösterdi. Metin Özülkü esi Eda Özülkü ile seslendirdigi sarkilar öncesinde sarkilarinin hikayelerini vatandaslar ile paylasti. Vatandaslar sahnelerin sevilen çiftinin sarkilarina eslik ederek doyasiya eglendi.

Eda Özülkü ve Metin Özülkü çiftine çiçek takdimi için sahneye çikan Üsküdar Belediye Baskani Hilmi Türkmen, “Çok özel isimler, çok özel sanatçilar. Her sey önce çok örnek bir aile, anne, baba. Yillara meydan okuyan muazzam bir birliktelik. Eserleri, besteleri, sarkilari, sahnedeki takipçileri ile olan güzel diyaloglari muhtesem. Allah saglikli nice güzel ömürler versin” dedi.

Konsere katilan Keziban Karaca, “Çok begendigimiz ve sevdigimiz sanatçilar onun için canli olarak görmek istedik. Üsküdar Belediyesi’nden de çok memnunuz çok güzel etkinlikler oluyor. Begenerek takip etmeye çalisiyoruz. Tesekkür ederim” dedi.

Konsere katilan Özlem Savat, “Eda ve Metin Özülkü çiftini çok begenerek izlerim ve takip ederim. Begenmemin sebeplerinden bir tanesi yillardir çok örnek bir çift. Çok Uyumlular, müziklerini ve sarkilarini da seviyorum. Zaten tarzim onlara yakin, severek kosa kosa geldim. Böyle sevdigimiz sanatçilar geldiginde kosa kosa geliriz çok güzel” dedi.

Kaynak: İHA