200 Ögrenciye Iyilik Dagitti, Adinin Açiklanmasini Istemedi

Kahramanmaras’in Elbistan ilçesinde, isminin sakli kalmasini isteyen hayirsever is adami, 200 çocuga mont ve bot dagitti.

200 Ögrenciye Iyilik Dagitti, Adinin Açiklanmasini Istemedi
Elbistan’da hayirsever bir isadaminin kis günlerinin kendisini hissettirmeye basladigi bu günlerde yaptigi yardim, dar gelirli ailelerin imdadina yetisti. Hayirsever is adami, iyilik halkasina bu yil 200 ögrenciyi dahil etti. Elbistan Ilçe Milli Egitim Müdürlügü ile irtibata geçen gizemli hayirsever, okullarda egitim gören dar gelirli çocuklara kislik mont ve bot yardiminda bulunmak istedigini belirtti.

Okullarda yapilan çalisma sonucunda; 200 ögrenci belirlendi. Çocuklarin, beden ve ayak numaralari da tek tek kayit altina alindi.

Hayirsever is adaminca temin edilen kislik mont ve botlar, bir okulun spor salonuna getirildi.

Toplam 400 parçadan olusan mont ve botlar, hazirlanan listeye göre okul idarecilerine teslim edildi. Toplamda 7 ilk ve ortaokuldaki ögrencileri kapsayan mont ve botlarin dagitimi okul idaresince yapilacak.

Çocuklarin sevincinin her seyin üstünde oldugunu ifade eden hayirsever is adami, “Böylesine güzel bir çalismaya vesile olmak güzel bir duygu. Ismim bilinse de bilinmese de el uzattigimiz çocuklarin kalbini isitabilmek yeterli. Bu davranisimla da birçok kisiye örnek oldugum kanaatindeyim. Bu yardimlarin Allah katinda makbul sayilmasindan baska amacim yok” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA